+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Image

Rugalmas vállalatirányítás,
hatékony munkavégzés

Gyorsan bevezethető és testreszabható vállalatirányítási rendszer,
kis- és középvállalatok igényei alapján

deep.erp a magyar kis- és középvállalatok vállalatirányítási megoldása

A deep.erp rendszer a vállalatok számára a napi munka és a stratégiai tervezéskor is megbízható hátteret biztosít átlátható kezelőfelületének és innovatív döntéstámogató képességeinek köszönhetően.

Image

Vállalati folyamatok átfogó támogatása

A deep.erp automatizmusai alkalmazkodnak a felhasználói igényekhez, ezáltal felgyorsulnak vagy akár teljesen meg is szűnhetnek korábban időrabló tevékenységek. 

A döntéshozók munkáját valós idejű adatokkal támogatja és azonnali hozzáférést biztosít a kereskedelmi, pénzügyi, főkönyvi és egyéb folyamatokhoz. Átlátható módon egy helyen fogja össze az adatokat, és segíti a tervezhetőséget. Azonnal tájékozódhat minden fontos információról így megkönnyíti és felgyorsítja a döntéseket.


Testre szabható

A deep.erp vállalatirányítási rendszert egyedi fejlesztés helyett akár paraméterezéssel is vállalkozása igényeire szabhatja. Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően gyorsan alakíthatók ki egyedi szabályok, nézetek, automatizmusok, támogatva ezzel is a még hatékonyabb munkavégzés.

Naprakész működés

Az ügyviteli szoftver mindig naprakész adatokat, információkat tartalmaz, ezáltal Ön és munkatársai valós adatok alapján, megalapozott és határozott döntéseket tudnak hozni. A magyar jogszabályoknak megfelelően fejlesztjük programunkat, amely megfelel az aktuális NAV előírásoknak is.
Image
Az elmúlt évben háromszorosára növekedett megrendelés állományunkat a korábbi humánerőforrással oldjuk meg, ami nagyon jelentős hatékonyságnövekedést mutat és bizonyítja azt, hogy jól döntöttünk, amikor a REVOLUTION deep.erp vállalatirányítási rendszert választottuk.

Gungl Ágoston - Infosector Kft.
tulajdonos, ügyvezető igazgató

Hogyan segíti napi munkáját a deep.erp?

Moduláris felépítés

A modulokból felépülő rendszer lehetővé teszi, hogy mindíg csak a vállalata számára fontos funkciókat vásárolja meg.

Többnyelvű felület

A magyar és angol nyelv választható. A nyelv változtatásával a rendszer riportjai és jelentései is nyelvet váltanak.

Kifinomult árazás

Sokrétű ár és árengedmény megadási lehetőségek támogatják az árazási és árképzési feladatokat.

Naprakész céginfó

Gyors és biztonságos adatrögzítési és ellenőrzési lehetőséget biztosít a beépített Bisnode céginformációs rendszer.

Beépített levelezés

Sablonokból küldhetünk az elkészített bizonylat adatait is tartalalmazó emaileket közvetlenül a vállalatirányítási rendszerből.

GDPR megfelelés

A céges szabályzatok alapján automatizálható a személyes adatokra vonatkozó jogszabály szerint megfelelés 

E-számla kapcsolat

Az e-számla használatával csökkentheti posta költségeit és felgyorsíthatja a számlák kiegyenlítésének idejét.

KPI definiálás

Meghatározhatunk teljesítmény mutatókat és ellenőrizhetjük azok megvalósulását akár grafikus megjelenítéssel is. 

7/24 támogatás

Részeletes, mező szintű és ügyviteli folyamat szintű leírásokkal segítjük napi munkáját a mindíg elérhető 7/24 on-line tudásbázissal.

Átfogó funkcionalitás,
okos kiegészítő automatizmusok

deep.erp funkciói

Általános

A deep.erp egy magyar fejlesztésű, középvállalatoknak szánt komplex vállalatirányítási rendszer. A fejlesztő cég több mint 25 éves ügyviteli piaci múltja garantálja a rendszer naprakész törvényi megfelelését. A deep.erp kezelőfelület a Microsoft sztenderdjeit követi, így aki a Microsoft Office termékeit rutinszerűen használja, az a deep.erp rendszert is könnyedén fogja elsajátítani.

A rendszer moduláris felépítésű. A modul palettán a kereskedelmi modul, a készletgazdálkodás, a főkönyv és pénzügy, tárgyi eszköz nyilvántartás is megtalálható. A deep.erp hatékonyan igazodik az ügyfelek igényeihez és méretéhez.

Az adatfeldolgozási logikában a klasszikus számviteli modellt követi: a felhasználók feladata a bizonylatok rögzítése, a rendszer pedig gondoskodik arról, hogy a bizonylatok a megfelelő analitikákba eljussanak (ÁFA analitika, készlet analitika, főkönyvi analitika, követelések és kötelezettségek).

A vállalatok egyre növekvő adatelemzési igényeire a deep.erp egy 20 dimenzióból álló, részben automatizált és részben manuális rögzítésű dimenzió rendszerrel ad hatékony megoldást.

A rendszer kezelőfelülete többnyelvű. A magyar mellett jelenleg az angol nyelv választható. A nyelv megváltoztatásával a rendszer riportjai és jelentései is automatikusan nyelvet váltanak.

A rendszer mögötti korszerű technológia biztosítja, hogy a bevezetés során a felhasználók testreszabási igényeit hatékonyan, paraméterezéssel lehessen megvalósítani, ezzel is minimalizálva a bevezetések kockázatát (és nem utolsó sorban a költségeit).

Kereskedelem
Pénzügy
Főkönyv
Házipénztár
Tárgyi eszköz
Kontrolling
CRM
Szerviz
Projektkezelő
GDPR
Eszköz követés
Termelésirányítás
Webáruház kapcsolat
Dokumentumkezelés és workflow

Innovatív, egyszerű kezelőfelület, többféle platformra.

Rugalmas
licenc konstrukciók

A deep.erp kifinomult licencelés struktúrája lehetővé teszi, hogy vállalkozása számára a leghatékonyabb licenc kombinációt állítsa össze. 3 féle licenc típus közül választhat, attól függően, hogy a vállalata milyen munkaszervezésben működik.
Teljes licenc
A teljes licenc teljeskörű hozzáférést biztosít a rendszer által végrehajtható feladatokhoz és funkciókhoz.
Modul licenc
Elemző licenc

A deep.erp 2 féle licencmodell szerint történhet: egyösszegű vásárlás, vagy bérlés.
Végleges licenc
Ebben a modellben a rendszer használatára örökös jogot szerez. A rendszer vagy a megrendelő telephelyein kerül telepítésre, vagy egy harmadik fél önállóan vagy megrendelő képviselőjeként üzemelteti a szoftvert.
Bérleti licenc

Ügyfeleink

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image