+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Image

Automatizált vállalatirányítási rendszer,
kis- és középvállalatoknak

deep.erp a magyar KKV vállalatok igényeire szabott vállalatirányítási rendszer

Gyorsítsa fel vállalkozása folyamatait a deep.erp vállalatirányítási megoldással. Kezelje egységesen vállalkozása nyilvántartásait, automatizálja folyamatait és használja ki a rendszer kényelmi funkciót. 

Image

Miért válassza a
deep.erp megoldást?

Közel 30 éves tapasztlat és több mint 400 ERP projekt bevezetésünk, valamint kiemelkedő szakembergárdánk biztosítja a vállalatirányítási rendszer bevezetésének sikerét és a kitűzöt üzleti céljainak elérését.

A deep.erp rendszer magába foglalja a kereskedelmi, pénzügyi, főkönyvi, kontrolling, tárgyi eszköz, házipénztár, termelésrányítás és CRM területek mellett a szerviz, webshop, projektkezelés, dokumentumkezelő és GDPR modulokat is. Átlátható módon egy helyen fogja össze vállalkozása adatait és segíti a még hatékonyabb munkavégzést.

Miben több a deep.erp mint egy átlagos ERP?

Paraméterezési lehetőség
A bevezetés során a felhasználók testre szabási igényeit paraméterezéssel lehet hatékonyan megvalósítani, ezzel is minimalizálva a bevezetések kockázatát (és nem utolsó sorban a költségeit).

Részletgazdag funkcionlatitás, okos kiegészítő megoldások

Készletkezelés, kereskedelem

A kereskedelem és készletgazdálkodás modulcsomag hét fő modult foglal magába: az értékesítést, a beszerzést a készletgazdálkodást, termelést, MRP-t, környezetvédelmi termékdíjat és a komissiót.

Szerviz

A modullal a szervizelést végző cégek karbantartási, javítási folyamatai kezelhetők. Rögzíthetők a szervizelendő berendezések (szerviz cikkek), amelyeknek különböző időszakonként elvégzendő karbantartására szerződéseket vehetünk fel.

Az elmúlt évben háromszorosára növekedett megrendelés állományunkat a korábbi humánerőforrással oldjuk meg, ami nagyon jelentős hatékonyságnövekedést mutat és bizonyítja azt, hogy jól döntöttünk, amikor a REVOLUTION deep.erp vállalatirányítási rendszert választottuk.

Gungl Ágoston - Infosector Kft.
tulajdonos, ügyvezető igazgató

Rugalmas és naprakész vállalatirányítás

Testre szabható

Az ERP rendszert egyedi fejlesztés helyett akár paraméterezéssel is vállalkozása igényeire szabhatja. Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően gyorsan alakíthatók ki egyedi szabályok, nézetek, automatizmusok, támogatva ezzel is a költséghatékony és gyors bevezetést és munkavégzést

Naprakész működés

Az ERP szoftver mindig naprakész adatokat, információkat tartalmaz, ezáltal Ön és munkatársai valós adatok alapján, megalapozott és határozott döntéseket tudnak hozni. A magyar jogszabályoknak megfelelően fejlesztjük programunkat, amely megfelel az aktuális NAV előírásoknak is.

Humán erőforrás helyett

Az ERP rendszer automatizmusai alkalmazkodnak a felhasználói igényekhez, melyeket személyreszabottan alakíthat ki a rendszerben, ezáltal felgyorsulnak vagy akár teljesen meg is szűnhetnek korábban időrabló tevékenységek, így értékes humán erőforrást takaríthat meg

Szakértői támogatás

Az ERP rendszer kiálsztása és bevezetése minden vállalat életében kiemelet projekt. Egyedi felmérési módszertanunk alapján megismerjük a pontos igényket és célokat és megvalósítjuk vállalkozására szabott ERP rendszerét, amit ISO minősített, folyamatos, szakétői háttérrel támogatunk.

Hogyan segíti napi munkáját a deep.erp?

Moduláris felépítés

A modulokból felépülő rendszer lehetővé teszi, hogy mindíg csak a vállalata számára fontos funkciókat vásárolja meg.

Többnyelvű felület

A magyar és angol nyelv választható. A nyelv változtatásával a rendszer riportjai és jelentései is nyelvet váltanak.

Kifinomult árazás

Sokrétű ár és árengedmény megadási lehetőségek támogatják az árazási és árképzési feladatokat.

Naprakész céginfó

Gyors és biztonságos adatrögzítési és ellenőrzési lehetőséget biztosít a beépített Bisnode céginformációs rendszer.

Beépített levelezés

Sablonokból küldhetünk az elkészített bizonylat adatait is tartalalmazó emaileket közvetlenül a vállalatirányítási rendszerből.

GDPR megfelelés

A céges szabályzatok alapján automatizálható a személyes adatokra vonatkozó jogszabály szerint megfelelés 

E-számla kapcsolat

Az e-számla használatával csökkentheti posta költségeit és felgyorsíthatja a számlák kiegyenlítésének idejét.

KPI definiálás

Meghatározhatunk teljesítmény mutatókat és ellenőrizhetjük azok megvalósulását akár grafikus megjelenítéssel is. 

7/24 támogatás

Részeletes, mező szintű és ügyviteli folyamat szintű leírásokkal segítjük napi munkáját a mindíg elérhető 7/24 on-line tudásbázissal.

Innovatív, egyszerű kezelőfelület, többféle platformra.

Rugalmas
licenc konstrukciók

A deep.erp kifinomult licencelés struktúrája lehetővé teszi, hogy vállalkozása számára a leghatékonyabb licenc kombinációt állítsa össze. 3 féle licenc típus közül választhat, attól függően, hogy a vállalata milyen munkaszervezésben működik.
Teljes licenc
A teljes licenc teljeskörű hozzáférést biztosít a rendszer által végrehajtható feladatokhoz és funkciókhoz.

A deep.erp 2 féle licencmodell szerint történhet: egyösszegű vásárlás, vagy bérlés.
Végleges licenc
Ebben a modellben a rendszer használatára örökös jogot szerez. A rendszer vagy a megrendelő telephelyein kerül telepítésre, vagy egy harmadik fél önállóan vagy megrendelő képviselőjeként üzemelteti a szoftvert.

Ügyfeleink

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kérjen ajánlatot, vállalatirányítási rendszer bérlésre vagy vásárlásra.