+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Az üzleti igények folyamatosan változnak és ezeknek a kihívásoknak a telepített rendszerek egyre nehezebben felelnek meg. Rugalmas megolásra van szükség, aminek frissítése nem drága és körülményes.

A D365 Business Central egy új üzleti alalmazás olyan kis- és középvállalkozások számára, akik igényei túlmutat- nak az alapvető számviteli szoftverek adta lehetőségeken. A hatékony munkavégzés kialakításához automatizmusok, munkafolyamatokat alakíthat ki olyan ismerős kezelőfelü- leten, mint a Word vagy más MS Office alkalmazás.

Középpontban
a vállalkozása

A Dynamics 365 Business Central a rugalmasságot helyezi vállalkozásának középpontjába, lehetővé téve a gyors indulást, a saját tempójában történő növekedést és a valós időben történő alkalmazkodást. Könnyen testreszabható és bővíthető az alkalmazás, hogy megfeleljen egyedi üzleti vagy iparspecifikus igényeinek.

Integráció,
egyszerűség,
hatékonyság

A Dynamics 365 Business Central-ban az integráció és az egyszerűség kulcsfontosságú. Az Office 365, a Microsoft Azure és a Microsoft Dynamics CRM integrációjának köszönhetően hatékony eszközt nyerhet a menedzsment, az elemzés és a munkaszervezés számára. A Microsoft megoldásainak kombinálásával sokkal többet kapsz, mint egy ERP rendszer.

Image
Image
Image
Image

Ne csak egy
ERP rendszert válasszon

Magyarországon az egyik legnagyobb Microsoft Dynamics bevezető és fejlesztő partnereként közel 100 Dynamics projekt keretében valósítottunk meg a legkülönbözőbb iparágakban egyedi igényekre szabott vállalatirányítási megoldásokat. Elkötelezett szakembergárdánk és egyedi felmérési és bevezetési módszertanunk a biztosíték vállalkozása ERP projektjének sikeres megvalósítására.

Image

Microsoft Dynamics
ügyfeleink

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image