+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Partnerek

Olvassa el ügyfeleink történeteit. Válogasson az esettanulmányok között cégméret, iparág vagy a bevezetett termékek szerint.
Image

A Microsoft Magyarország partnereként Microsoft Dynamics NAV és AX ERP nagyvállalati ERP rendszereket értékesítünk Magyarországon és külföldön egyaránt.

Image

A Finn székhelyű M-Files a világ egyik leginnovatívabb dokumentum menedzsment rendszere, melynek Magyarországi viszonteladói és bevezető és fejlesztői vagyunk.

Image

A Microsoft Dynamics NAV rendszerhez speciális riportolási és üzleti intelligencia megoldásokat fejlesztő cég Magyarországi partnereként dolgozunk.

Image

A Francia Ortems által fejlesztett PlannerOne termelésütemező rendszert értékesítjük a Microsoft Dynamics NAV kiegészítéseként.

Image

Kifejezetten gyártó- és termelő cégek számára kínált megoldása a Preactor, a világ vezető tervező és ütemező célszoftvere, melyet eredményesen alkalmaz 70 országban.

Image

A Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D & B Magyarország Kft. a svéd Bisnode csoport tagja, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója.