+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Megbízható partner, minőségi szolgáltatás, több mint 25 éve

A REVOLUTION Software Kft. Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméretre kínál ügyviteli és vállalatirányítási megoldást: rEVOL Express számlázó programIroda++ integrált ügyviteli rendszer, deep.erp vállalatirányítási rendszerMicrosoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítási rendszer. Több mint 25 éve segítjük ügyfeleinket a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig gyorsan bevezethető, standardizált vagy egyedi igényeknek megfelelő, testreszabott, széles körű feladatokat ellátó vállalatirányítási és ügyviteli rendszereinkkel abban, hogy cégük a menedzsment részére könnyebben irányítható, átláthatóbb és hatékonyabb működésű legyen.

A néhány lelkes fiatal alapította cég mára több mint 20 000 ügyfélnek nyújt megoldást ügyviteli termékeivel. Kiemelt termékeink a kifejezetten magyar igényekre szabott, gyorsan bevezethető saját fejlesztésű rEVOL Express kisvállalati ügyviteli rendszer és az Iroda++ integrált ügyviteli rendszer. Közép- és nagyvállalatok részére pedig REVOLUTION által fejlesztett deep.erp vállalatirányítási rendszerét valamint a világ egyik legelterjedtebb vállalatirányítási rendszercsaládját, a rugalmasan testre szabható Microsoft Dynamics NAV ERP rendszereket ajánljuk.

 

Diagnosztika folyamatelemzési módszertan alkalmazásával Magyarországon egyedülálló módon tudjuk a bevezetések biztonságát maximalizálni. A speciális, Kanadából származó módszertan nemcsak a kockázatok tudatos minimalizálására fókuszál, hanem külön odafigyel arra, hogy nemcsak a megrendelő és a szállító között, hanem a megrendelő cégszervezetén belül is összhang teremtődjön a projekt célja, tartalma, módszerei és a kommunikáció terén. Tapasztalatunk azóta egyértelműen visszaigazolja, hogy ennek hiánya nagy mértékben felelős (volt) a kevésbé sikeres projektekért.

Széles portfóliónknak köszönhetően a gyorsan fejlődő, növekvő cégek jelentős költség- és időmegtakarítást érhetnek el, ha nagyobb rendszerre való átállást igényel az üzletmenetük, hiszen a váltás egy már kipróbált csapat vezényletével történhet meg. Rendszereink fejlesztésénél pedig kiemelt szempont a hasonló felépítés, a hasonló képernyők és a hasonló működési elvek, ami jelentős betanulási könnyebbség ügyfeleink részére továbblépés esetén.

Számunkra nemcsak új, de meglévő ügyfeleink is kiemelten fontosak. Évente mérjük ügyfeleink elégedettségét nemzetközi módszertanok alapján és örömmel tapasztaljuk, hogy elégedettségi mutatóink évről-évre emelkednek és hűséges ügyfeleink száma is nő.

Mivel nincs jó szolgáltatás elkötelezett, motivált munkaerő nélkül, ezért ugyancsak rendszeresen mérjünk dolgozóink elégedettségét és elkötelezettségét nemzetközi módszertanok alapján és elmondhatjuk, hogy ezek alapján Magyarország egyik legelkötelezettebb szakembergárdájával rendelkezünk. Arra törekszünk, hogy cégünk vágyott munkahely legyen a legmagasabban kvalifikált szakemberek számára, és kollégáinkat hosszú távon megtartva tapasztalatukkal ügyfeleink sikeréért dolgozzunk együtt.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő rendszer kiválasztása nem könnyű feladat, komoly csapatmunka cégen belül és kívül egyaránt, egyben alapvető bizalmi kérdés is. Ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani: Ismerje meg munkánkat közelebbről, élőben, kockázatok nélkül, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

A mielőbbi találkozás reményével sok sikert kívánunk a helyes döntés meghozatalához!