+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Ismerje meg a kisvállalatok 
új ügyviteli rendszerét!

Fedezze fel a REVOLUTION új ügyviteli rendszerét a
deep.ügyvitelt, mely ötvözi a nagyvállalati rendszerek
kényelmi funkciót az egyszerűsített, logikus folyamatokkal
és gyors, költséghatékony bevezetéssel. 

Személyre szabott
ügyviteli rendszer

Tegye átláthatóbbá és hatékonyabbá a számlázást, a könyvelést, a pénzügyeket és a CRM feladatokat a kis- és középvállalkozásokra fejlesztett Iroda++ ügyviteli rendszerrel!

Iroda++
komplett ügyviteli rendszer kis- és középvállalkozásoknak

Az Iroda++ komplett ügyviteli rendszert azoknak a magyar kis- és középvállalkozásoknak fejlesztettük, akik egyetlen, közös rendszerben szeretnék kezelni a számlázást, a könyvelést, a pénzügyi folyamatokat és a CRM feladatokat.

Komplett ügyvitel egyetlen rendszerben

Segítségével egyszerűen átláthatja cége működési folyamatait, csökkentheti az adminisztrációt, a naprakész adatokra támaszkodva pedig felelős és tudatos stratégiai döntéseket hozhat.

Az Iroda++ Windows 10-kompatibilis szoftver. A rEVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Pro és Enterprise kiadások; ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.

Átlátható

Az Iroda++ rendszerrel minden eddiginél egyszerűbben kezelheti cége ügyviteli folyamatait, és teheti átláthatóvá a mindennapi munkát.

Moduláris

Moduláris felépítésének köszönhetően minden az Iroda++ ügyviteli rendszert mindig a vállalkozása méretéhez és aktuális igényeihez alakíthatja.

Integrált

A rögzített adatok az összes vonatkozó modulban azonnal elérhetők, nincs szükség ki- és belépésre vagy extra adatfeltöltésre.

Hogyan segíti a munkáját az Iroda++?

Egyetlen rendszer

Az Iroda++ ügyviteli rendszerben egyetlen, közös felületen kezelheti a számlázást, a könyvelést, a pénzügyeket és az ügyfélkapcsolatokat.

Naprakész információk

A rendszerben rögzített adatok bármikor, bármelyik modulban rendelkezésre állnak, így mindig naprakész információkkal dolgozhat.

Jogosultságkezelés

Az egyes modulokhoz és feladatokhoz különböző jogosultságokat állíthat be, így mindenki csak a számára releváns információkkal találkozik.

Valódi csapatmunka

Az egyik modulban rögzített adatokat a kapcsolódó többi modulból is elérhető, így hatékony és eredményes csapatmunka alakulhat ki.

Hatékony munkafolyamatok

Az adminisztráció csökkenésével és logikus ügyviteli rend kialakításával a munkafolyamatok látványosan hatékonnyá válnak.

Egyszerű kezelhetőség

Logikus felépítésének köszönhetően a rendszer gyorsan megszokható, így a bevezetése is egyszerű és könnyű.

Professzionális ügyfélkezelés

A CRM rendszerrel tökéletesen nyomon követhetők az ügyfélstátuszok, így bármilyen körülmények között zökkenőmentes az ügyfélkezelés.

Rendszerezett adatkezelés

Nincs több elfelejtett információ, át nem adott üzenet vagy kihagyott feladat. A rendszerben minden adat és információ rendszerezetten áll rendelkezésre.

Több szabadidő

A kevesebb adminisztráció és a hatékonyabb mindennapi feladatok miatt rengeteg szabadidő felszabadul.

Töltse le a DEMO verziót
és tesztelje használat közben!

Célzott megoldások mindennapi feladatokra

Munkakörök szerint

Menedzsment
Kövesse nyomon átlátható rendszerben vállalkozása működési folyamatait, ellenőrizze bármikor a számlázást, pénzügyeket, könyvelést vagy éppen az ügyfélkapcsolatokat.

Iparágak szerint

Kereskedelem
A rendszerrel naprakészen tarthatja az értékesítési folyamatokat, így bármi is történik, a megszokott, jól bejáratott értékesítési folyamat nem szakadhat meg.
Induló vállalkozásként választottuk a Revolution Software Iroda++ rendszerét, ezért nálunk a folyamatok kialakítása és az Iroda++ bevezetése egyszerre történt. Ez a folyamat gyakorlatilag zökkenőmentes volt, a program most már negyedik éve szolgálja társaságunkat, igényeinket megfelelően kielégítve.

Tolnai Tibor
Tarandus kiadó gazdasági igazgatója

Kérjen ajánlatot az ügyviteli rendszerre!

Testre szabható ügyviteli rendszer

Az Iroda++ ügyviteli rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a magyar kis- és középvállalkozások igényeinek tökéletes megfeleljen. Vállalkozása növekedésével azonban a rendszer további modulokkal, funkciókkal is bármikor bővíthető.

Válasszon kategóriát!

Kereskedelmi modulok
A kereskedelmi rendszer a vállalat működésének motorja. Teljes körű kapcsolatot tart fenn az Iroda++ csomag más moduljaival, így a programban létrehozott bizonylatok adatait automatikusan továbbítja a Pénzügy, Házipénztár és Főkönyv modulokba.

A kereskedelmi rendszer moduljai:
  • Ajánlat- és rendelés nyilvántartás
  • Számlázás
  • Készletkezelés
  • Keretszerződés nyilvántartás
  • Intrastat
  • Szerviz