+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Az elmúlt évek turbulens gazdasági környezetében felértékelődtek a megbízható, stabil hátterű szállító partnerek.

Ügyfeleink és érdeklődőink visszajelzési szerint egyre többször néznek utána a leendő szállító partnerek hátterének, referenciáinak, mielőtt ügyviteli- vagy vállalatirányítási rendszer bevezető partnert választanak. Ez nem csoda, hiszen egy ilyen beruházás stratégiai jelentőségű és döntően befolyásolhatja egy-egy vállalkozás jövőbeli növekedési lehetőségeit.

Egy ERP (vállalatirányítási rendszer) szállító partner megbízhatósági mutatói, több elemből állnak össze, melyeket csak hosszú évek alatt lehet kiérdemelni az üzleti életben.

1.

Stabil vállalati háttér

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan objektív cégminősítéssel foglalkozó nemzetközi vállalat, mint a Dun & Bradstreet is pénzügyileg rendkívül stabilra értékelte vállalatunkat 2022-ben is, így hosszú évek óta az elérhető legmagasabb AAA kategóriába soroltnak.

2.

Kiemelkedő szakembergárda

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése igazi csapatmunka! Az ügyfél és az ERP rendszer szállító partner közös sikere, melyhez szükség van egy elkötelezett ügyféloldalra és kiemelkedő szakembergárdára az ERP szállító részéről. Az évtizedek alatt kialakított egyedi bevezetési módszertanunk és a stabil szakember gárdánk biztosítják az ERP projekt sikeres bevezetését és biztonságos üzemeltetését.

3.

Minőségbiztosított folyamatok

Vállalkozásunk sikerének alapköve a szisztematikusan felépített minőségirányítási rendszer, mely megfelel az MS EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

A REVOLUTION Software Magyarországon szinte egyedülálló módon a legkisebb ügyfelektől a nagyvállalati ügyfelekig kínál ügyviteli- és vállalatirányítási megoldásokat. Éppen ezért sokféle cégméret és iparágban szereztünk már jelentős tapasztalatot és bírunk iparági referenciával. Saját fejlesztésű rendszereink mellett évek óta az egyik vezető Microsoft Dyanamics Business Central partner vagyunk Magyarországon.

Új ERP rendszer bevezetésén gondolkodik, lecserélné elavult ERP megoldását, vagy nincs megelégedve ERP üzemeltetőjével?

Ha megbízható ERP partnert keres, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérje ingyenes ERP felmérésünket és segítünk megtalálni az ön vállalkozásához passzoló ERP megoldást!