+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Bisnode tanúsítvány átvétele

A vállalatok stabil és kiszámítható működése évről évre nagyobb súllyal szerepel a szállítók kiválasztásában, hiszen ez a sikeres együttműködés egyik alapja. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk azon objektív minősítéseket, amik a piaci visszajelzések alapján értékeik a vállalkozásokat.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő hosszú évek óta vizsgálja vállalkozásunk pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát is nemzetközi szakértők által kialakított rendszere alapján, ami idén is egy újabb pozitív visszajelzés a REVOLUTION sikeres fejlődéséről. Fontosnak tartjuk, hogy a korábbi években megszerzett Bisnode AAA minősítését üzleti magatartásunkkal továbbra is megtartsuk, hiszen ezt a minősítést a magyar vállalkozások kicsit több mint 0,5%-a mondhatja magáénak.

„Külön öröm és megtiszteltetés, hogy Magyarországon az AAA minősítés GOLD fokozatát az első között kapta meg vállalkozásunk. Célunk, hogy hosszútávú, stabil üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki és együtt érjük el a kitűzött célokat.” Szalóki László – REVOLUTION ügyvezetője