+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

A KALL INGREDIENTS NYERTE 2020-BAN AZ ÉV GYÁRTÁSTÁMOGATÓ RENDSZERE DÍJAT, MELYET A REVOLUTION SOFTWARE VEZETETT BE!

A KALL Ingredients Ltd. a Tiszapüspökiben épült kukoricafeldolgozó üzemének vállalatirányítási rendszere beszerzésére és fejlesztésére a gyár építésének megkezdéstől a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert választotta és szakmai bevezető partnerként a REVOLUTION Software Kft-t. A megvalósított megoldás 2020-ban az Év gyártástámogató rendszer díjat is elnyerte.

A KALL Ingredients Kft. célja a projekt megkezdésekor egy olyan ERP rendszer kiválasztása volt, ami képes az egyedi fejlesztési igények megvalósítására. A rendszertől alapvető elvárásként fogalmazták meg, hogy szatelit rendszerek alkalmazása nélkül tudja kiszolgálni a gyár működéséi területeit, mint a beszerzés, raktár, karbantartás, számvitel, kontrolling területek mellett, kiemelt a gyártás támogatása, logisztika, minőségbiztosítás.

Az ERP rendszer bevezetésével már a gyár induláskor sikerült megvalósítani a magyar és uniós hatósági adatszolgáltatások automatikus küldését, a ki és beszállítások online nyomkövetését és a gyártás minőségellenőrzését.

Az egyedi igények lefejlesztésével megvalósult az automatikus chipkártyás mérlegelés, vevői kintlévőség engedélyezés, vevői előáruk automata ellenőrzése, egyedi vevő minőségi paraméterek ellenőrzése, gépjárműkísérő dokumentumok küldése a vevők részére a könyvelés pillanatában, automatikus számlák kiállítása és E-számla küldése.

Tovább a hírhez