+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

A videó segítségével megismerheti, hogyan mentheti és iktathatja dokumentumait az M-Files dokumentumkezelő rendszer segítségével.
A videó segítségével megismerheti, hogyan milyen egyszerűen keresheti dokumentumait az M-Files dokumentumkezelő rendszer segítségével.
A videó segítségével megismerheti, hogyan teheti egyszerűen átláthatóvá az M-Files rendszert különböző nézetek segítségével.
A videó segítségével megismerheti, hogyan szerkesztheti dokumentumait, hogyan követheti nyomon a verziókat és ismerheti meg az előzményeket az M-Files dokumentumkezelő rendszer segítségével.
A videó segítségével megismerheti, hogy hogyan fűzhet megjegyzéseket az M-Files dokumentumkezelő rendszerben kezelt dokumentumaihoz.
A videó segítségével megismerheti, hogy hogyan oszthatja meg dokumentumait az M-Files dokumentumkezelő rendszer segítségével.
A videó segítségével megismerheti, hogy sablonok használatával hogyan hozhat létre egyszerűen új dokumentumokat az M-Files dokumentumkezelő rendszer segítségével.
A videó segítségével megismerheti, hogy hogyan használhatja az M-Files rendszerben tárolt dokumentumait hálózat nélkül, akár okos eszközökön is.
Nyomon követheti projektjeit listás vagy grafikus megjelenítéssel is.