+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Komplett ügyvitel
Hatékonyabb könyvelés

Tegye egyszerűbbé és átláthatóbbá az ügyviteli folyamatokat a bármikor bővíthető
Start Ügyvitel és Start Kontír programokkal!
Ismerje meg a kisvállalatok 
új ügyviteli rendszerét!

Fedezze fel a REVOLUTION új ügyviteli rendszerét a
deep.ügyvitelt, mely ötvözi a nagyvállalati rendszerek
kényelmi funkciót az egyszerűsített, logikus folyamatokkal
és gyors, költséghatékony bevezetéssel. 
START Ügyvitel

START Ügyvitel
kifejezetten magyar kis- és középvállalkozásokra fejlesztve

A START Ügyvitel ügyviteli program igazodik a hazai jogszabályokhoz és az ügyviteli folyamatokhoz.

Nem tartalmaz felesleges funkciókat, költséghatékony és bármikor további modulokkal bővíthető. Így pontosan vállalkozása méretéhez és az elvégzendő feladatokhoz igazíthatja. Villámgyorsan megszokható, így a bevezetés is gyors és zökkenőmentes.

START Ügyvitel

START Kontír
könyvelő program könyvelőknek és kereskedőknek

A Start Kontír könyvelő program minden eddiginél egyszerűbbé teszi a könyvelési folyamatokat és a számlakezelést.

Ideális választás könyvelőknek, könyvelő irodának vagy azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik maguk végzik a könyvelés előkészítését. Akár több felhasználónak adható jogosultságokkal és korlátlan mennyiségű cég könyvelési folyamatainak ellátására is ideális választás.

Hatékonyabb munkavégzés

Egyszerűsítse a munkafolyamatokat és tegye minden eddiginél hatékonyabbá a kötelező feladatok elvégzését. Így rövidebb idő alatt többre juthat.

Átlátható folyamatok

Ellenőrizze bármikor, bármilyen eszközről a mindennapi folyamatokat, készítsen beszédes beszámolókat, hogy tudatos, megalapozott döntéseket hozhasson.

Kevesebb adminisztráció

Sok a munka, de kevés az erőforrás? Adjon keretet a munkafolyamatoknak, minimalizálja az adminisztrációt, a felszabaduló időt pedig csoportosítsa át.

Hogyan segíti a munkáját a START Ügyvitel és START Kontír?

Átláthatóbb ügyvitel

Egyetlen felületet követheti nyomon a számlázást, a pénzügyek alakulását, a készletek mozgását, az ügyfélkapcsolatokat és a megrendeléseket.

Gyors és egyszerű számlázás

Számláit akár 20 mp alatt elkészítheti, és azokat akár e-mailben is elküldheti. Ezzel nemcsak időt, de pénzt is spórolhat.

Értékesítés növelése

Egyetlen rendszerben kezelheti az ügyfélinformációkat és a kapcsolat státuszát, részleteit, így még hatékonyabb lesz az értékesítési folyamat.

Ajánlat- és rendeléskészítés

A programmal felgyorsítható a korábban órákig tartó ajánlatkészítés, amiből később egyetlen gombnyomással megrendelés, majd számla készíthető.

Átlátható pénzügyek

A START programokkal mindig tisztában lehet pénzügyeivel, az aktuális információkat pedig bármikor ellenőrizheti.

Kevesebb adminisztráció

A folyamatok egyszerűsítésével kevesebb időt vesz el a kötelező adminisztráció, miközben több idő marad a bevételteremtő feladatokra.

Gyors munkavégzés

A közös felület miatt gyorsabb és hatékonyabb a munkavégzés, minden adat egyetlen, közös programból, aktuális adatokkal érhető el.

Egyszerű bevalláskészítés

A START programokkal egyszerűen készítheti el a bevallásokat, pl. Az EKÁER-t, az Intrastat-ot, az A60-ast, a PTG SZLAH bevallást vagy a NAV XML számlajelentést is.

Aktuális kimutatások

Bármikor hasznos elemzéseket és kimutatásokat készíthet stratégiai vagy ügyviteli döntései előkészítéséhez, támogatásához.

Kérjen vállalkozására szabott ajánlatot!

Célzott megoldások mindennapi feladatokra

Munkakörök szerint

Menedzsment
Ellenőrizze bármikor vállalkozása munkafolyamatait vagy pénzügyi helyzetét. A Start ügyviteli rendszerben mindig az aktuális adatokat láthatja.

Iparágak szerint

Kereskedelem
Fogja össze az értékesítési folyamatokat egyetlen rendszerben. Készítsen árajánlatokat, megrendeléseket és számlákat néhány gombnyomással, vezesse átláthatóan a készletek mozgását és növelje az értékesítési folyamatok eredményeit a hatékonyabb ügyfélkezeléssel.