+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Mit tegyek, hogy alkalmas legyen a rEVOL Express programom az adatszolgáltatásra?

Bizonyára Ön is hallotta a hírt, hogy 2018. júliusától a számlázó programoknak valós időben kell adatot szolgáltatni az adóhatóságnak. Első körben a 100.000 forintot meghaladó áfa tartalmú számlákat kell online beküldeni, de ez a határ folyamatosan csökkeni fog.

Így azok a vállalkozások sem lélegezhetnek fel, amelyeknek nem érik el ezt a határt a számláik, legfeljebb egy kis időt nyernek.

Azok a vállalkozások, amelyeknek már július 1-től adatot kell szolgáltatniuk és ezt elmulasztják, komoly bírságra számíthatnak, a tervezet szerint akár 500.000 Ft is lehet SZÁMLÁNKÉNT!

A REVOLUTION Software Kft. által fejlesztett szoftverek megfelelnek a mindenkori törvénymódosításoknak és jogszabályváltozásoknak, illetve mindig időben felkészítésre kerülnek!

Amennyiben szeretnék, hogy az Önök által használt rEVOL Express szoftver megfeleljen a közelgő törvénymódosításnak,
2018. április 15-ig 20% kedvezménnyel tudják igénybe venni a termékfrissítést.

Mivel az adatszolgáltatásnak valós időben kell megtörténnie, az adóhatóság tájékoztatásai során hangsúlyozza, hogy nem fogadhatók el azok a megoldások, amelyekben a számlák kiállítását követően és a NAV részére történő adatküldés közben bármilyen kézi beavatkozásra van szükség.

A rEVOL Express program képes lesz teljesíteni a jogszabályok előírásainak maximálisan megfelelő adatszolgáltatást.

Ehhez nem kell mást tennie, mint érvényes terméktámogatással rendelkeznie, mely keretén belül frissíteni a programot a legújabb verzióra, valamint olyan számítógépen használni a számlázót ami internetkapcsolattal rendelkezik.

A rEVOL Express terméktámogatási időszakát és az Ügyfélkapu kódot a programba belépve,
a Súgó menüpont/Friss verzió ellenőrzése menüben tekintheti meg.

Amennyiben fontosnak tartja, hogy számlázója időben készen álljon az adatszolgáltatásra, töltse ki a lenti űrlapot és kérje kedvezményes ajánlatunkat a terméktámogatás megvásárlására!

További információ jelenleg a következő helyen érhető el:

https://www.nav.gov.hu/nav/onlineszamla/jogszabalyok/

A számlázó beregisztrálásához, valamint az online bekötéshez szükséges lépések az alábbi linken találhatók:

https://onlineszamla-test.nav.gov.hu/tajekoztatas_a_regisztraciorol

Várjuk megtisztelő megkeresését!