+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Image

Projekt megnevezése: Service Container alapú, nagy terhelésre tervezett, adatbázis közeli Entity Framework modell, valamint erre alapozva komplex vállalatirányítási szoftver alkalmazás (rEVOLUTION ERP) létrehozása.

Projekt leírása: A megfelelő technológia felkutatása, kifejlesztése, illetve ezen technológia alkalmazásával a rEVOLUTION integrált vállalatirányítási rendszer új generációjának alap fejlesztése az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósul meg, melyre a rEVOLUTION Software Kft. 164.025.180 Ft pályázati támogatást nyert.

Időszak
2013 október - 2014 december


Sajtóközlemények

Nyitó sajtóközlemény
Záró sajtóközlemény

Sajtómegjelenések
Prím Online
Sztárold
Technokrata
Image

Cégünk, a rEVOLUTION Software Kereskedelmi Kft. az Új Széchenyi terv keretében pályázaton az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott összesen 43 942 500 Ft támogatási összeget nyert meg fejlesztésének finanszírozására.

Projekt neve: A vállalati folyamati kontroll alapjaként működő, a folyamatszabályozást támogató, a dokumentumot és folyamatot, mint hordozó közeget kezelő, online integrálható, dokumentum és folyamati eseménykezelést megvalósító szoftverrendszer kifejlesztése

Projekt leírás: A pályázat keretében a rEVOLUTION Software a projektszerű, egyedi termelést folytató kis-és középvállalatok számára fejleszt vállalatirányítási megoldást, mely a szektor legelterjedtebb rendszerére, a Microsoft Dynamics NAV-ra épül és illeszthető, biztosítva ezen cégek cégvezetői számára, hogy az olyan - gazdaságos és megbízható működéshez szükséges- információkhoz hozzá tudjanak jutni, mint az egyes projektek nyereségessége, a mérföldkövek teljesülése, pénzügyi elszámolhatósága, anyag-és munkaerő felhasználás állapota, módosulása stb. Az árban piacképes, funkcionalitásában egyedülálló fejlesztés ezen cégek problémáira jól reflektáló megoldás.

Sajtóközlemények
Sajtóközlemény
Image