+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Egyedi vállalatirányítási megoldások a
MS Dynamics 365 Business Central-al.

A Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalati erőforrás tervező  rendszer mindazon kis- és középvállalkozás számára nyújt megoldást a pénzügyi, számviteli és  ellátáslánc átfogó kezelésében, akik igényei túlmutatnak az alapvető számviteli szoftverek adta lehetőségeken. A hatékony munkavégzés kialakításához automatizmusok, munkafolyamatokat alakíthat ki olyan ismerős kezelőfelületen, mint a Word vagy más MS Office alkalmazás.
Image
aikawa_ref_play.png

MS Dynamics bevezetés
az Aikawa Hungária Kft-nél.

Az Aikawa Hungária Kft. 2010-re ért el arra pontra, amikor szükségessé vált egy egységes vállalatirányítási megoldás bevezetése, mert az addig használt szigetrendszerek és az egymástól független Excel táblák nem biztosították a vállalat pontos és hatékony működéséhez szükséges információkat. megvalósítani. A kiválasztási szempontok között szerepeltek a belső logisztikai folyamatok IATF szabvány szerinti kezelése, a japán tulajdonos által megkövetelt adatbiztonsági és átláthatósági követelmények, a riportolási lehetőségek, valamint a megoldásszállítótól való függetlenség. A kiválasztási folyamat végén a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert választották, mely bevezetésére és egyedi igények fejlesztésére a REVOLUTION Software Kft-t bízták meg.

Tartsa kézben pénzügyeit!

Hozzon megalapozott döntést

Kösse össze számviteli, értékesítési, beszerzési, leltári, és ügyfélkapcsolati adatokat, és jusson pontosabb képhez saját vállalkozása teljes működését illetően. Rajzoljon valós idejű képet pénzügyi teljesítményéről a beépített Power BI kezelőfelület segítségével.

Gyorsítsa fel a pénzügyi zárást és jelentéskészítést!

Áramvonalasítsa a követelések és kötelezettségek kezelését, és vezesse össze automatikusan számláit, hogy gyorsabban és pontosabban készíthesse el a pénzügyi zárást és a jelentéseket, a törvényi megfelelőség megtartása mellett.
Image

Biztosítsa és automatizálja az ellátásiláncot!

Maximalizálja nyereségességét

Kapjon rendszerajánlásokat, hogy mikor szükséges fizetnie, mikor kaphat szállítói kedvezményt vagy hogyan kerülheti el az esetleges késedelmi szankciókat. Akadályozza meg a felesleges vagy engedély nélküli beszerzéseket a jóváhagyási munkafolyamatok használatával.

Optimalizálja a készletszinteket!

Használja a beépített intelligenciát, hogy megjósolja mikor és mit kell feltölteni. A dinamikusan frissített készletszintek segítségével csak azt kell megrendelnie, amire tényleg szüksége van.

Használja ki az értékesítési lehetőségeit, csökkentse a hiányt!

A készletmennyiségek, az átfutási idők és aszükséges beszerzési dátumok automatizálásával megfelelő készletmennyiséget képes fenntartani, valamint esetleges hiány esetén helyettesítő termékeket is javasol a rendszer.

Értékesítsen okosan és tökéletesítse ügyfélszolgálatát!

Adjon értéket az értékesítés minden pontján!

Priorizálja az értékesítési lehetőségeket a potenciális bevételi érték alapján. Kövesse nyomon az összes ügyfélinterakciót, és kapjon útmutatást a legjobb upsell, cross-sell és megújítási, újraértékesítési lehetőségekről az egész értékesítési ciklus során.

Növelje az értékesítés hatékonyságát!

Gyorsítsa fel az árajánlatadástól a kifizetésig tartó folyamatot. Reagáljon gyorsan az értékesítést érintő kérésekre, kezelje a szervizigényeket, és fizetési folyamatokat – mindent az Outlook alkalmazáson belül.

Nyújtson kivételes szolgáltatást ügyfeleinek!

Szerezzen átfogó képet a szervizfeladatairól, munkamennyiségről, és alkalmazottai készségeiről, hogy hatékonyan szervezhesse ki a feladatokat és felgyorsíthassa a munkavégzést.

Optimalizálja a termelését!

Kezelje az előrejelzéseket az optimális teljesítéshez!

Az értékesítési előrejelzések és a várható készletfelhasználás használatával automatikusan létrehozhat termelési terveket és beszerzési megrendeléseket.

Vezesse hatékonyan a raktározást!

Kapjon holisztikus képet a raktárkészletéről, hogy rendeléseit hatékonyan teljesíthesse. Minden tranzakciót és mozgást egyszerűen nyomon követhet a raktár-elrendezés és polcok, tárolók méreteinek beállításával.

Érje el az optimális termelési szintet!

Számítsa ki és optimalizálja a gyártási kapacitást és az erőforrásigényt, hogy javítsa a termelésütemezést és megfeleljen az ügyfélkövetelményeknek.

Tartsa irányítása alatt a projektjei ütemezését és költségvetését!

Maradjon a tervezett költségvetésen belül!

Menedzselje projektjeit az időnyilvántartások, valamint a fejlett költségkimutatások együttes használatával. Fejlessze, módosítsa és vegye ellenőrzése alá költségvetését a projektek jövedelmezőségének biztosítása érdekében.

Tervezzen precízen!

A kapacitás és értékesítés tervezésével irányíthatja erőforrásait. Az ügyfeleinek készített számlákat könnyen összevezetheti a tervezett költségekkel.

Elemezze projektjei teljesítményét!

Projektjének valós idejű státusz, nyereségességi és erőforrás-felhasználási kimutatásából hatékony döntéseket hozhat.

Védje adatait és feleljen meg a GDPR előírásainak!

Kezelje felelősséggel ügyfelei személyes adatait!

A beépített személyes adat kezelési metodikáknak (privacy-by-design, privacy-by-default) köszönhetően egyszerűbb a GDPR-nak való megfelelés. A hozzáférés több szinten is kezelhető, valamint lehetővé teszi a személyes adatok nyomon követését a biztonság és az elszámoltathatóság érdekében.

Kezelje, tárolja és továbbítsa az adatokat biztonságosan!

A személyes adatokat szabadon kezelheti a saját rendszerében, miközben megvédheti a jogosulatlan hozzáférésektől a Microsoft adatközpontok automatikus titkosításának segítségével.
Image
A Dynamics 365 Business Central nem egyszerűen a Dynamics NAV átnevezése. A kizárólag saját szerverre telepített szoftverként működő Dynamics NAV-val (régebbi nevén Navision) szemben a Business Central már tökéletesen működik felhős szoftverként is.

Ne csak egy
ERP rendszert válasszon

Magyarországon az egyik legnagyobb Microsoft Dynamics bevezető és fejlesztő partnereként közel 100 Dynamics projekt keretében valósítottunk meg a legkülönbözőbb iparágakban egyedi igényekre szabott vállalatirányítási megoldásokat. Elkötelezett szakembergárdánk és egyedi felmérési és bevezetési módszertanunk a biztosíték vállalkozása ERP projektjének sikeres megvalósítására.

Image

Microsoft Dynamics ügyfeleink

Gyártó vállalatok

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Mezőgazdasági vállalatok

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Építőipari vállalatok

Image
Image

Kereskedő vállalatok

Image
Image
Image

Információ technológia

Image
Image

Személy- és teherszállítás

Image
Image

Személyzeti szolgáltatók

Image

Élelmiszer ipar

Image

Erőmű

Image