3x hatékonyabb vállalkozás
a humánerőforrás növelése nélkül

Igaz történet egy magyar kisvállalkozásról, akik egyetlen megfontolt döntéssel tudták háromszorosára növelni a hatékonyságukat.

Töltse le az esettanulmányt ingyen és ismerje meg az Infosector Kft. teljes történetét. Azonnal megtudhatja, hogyan oldották meg a HR problémákat és növelték közben háromszorosára a hatékonyságukat egy automatizált vállalatirányítási rendszer bevezetésével.

Adja meg a nevét és e-mail címét és máris olvashatja az esettanulmányt!

Image
Az elmúlt évben háromszorosára növekedett megrendelés állományunkat a korábbi humánerőforrással oldjuk meg, ami nagyon jelentős hatékonyságnövekedést mutat és bizonyítja azt, hogy jól döntöttünk, amikor a REVOLUTION deep.erp vállalatirányítási rendszert választottuk.

Gungl Ágoston - Infosector Kft.
tulajdonos, ügyvezető igazgató
Az Infosector Kft. magyarországi mikrovállalkozásként közel két évtizede a hazai IT piac folyamatosan fejlődő innovatív szereplője. A mindennapi munkájuk során rengeteg nyilvántartást és különálló listákat használtak, ami egy idő után nemhogy segítette, inkább gátolta a hatékony munkavégzést.

Egyre nőtt a hibázási lehetőség esélye, hosszadalmas és bonyolult volt az információk átadása és visszakeresése, miközben a növekvő feladatmennyiség egyre nagyobb humánerőforrást igényelt volna.

Milyen döntéseket kellett meghozniuk a vállalatirányítási rendszer kiválasztása előtt?

Milyen szempontok alapján választottak beszállítót?

Hogyan oldották meg a bevezetés során felmerült nehézségeket?

Milyen tapasztalataik voltak a bevezetés után és a rendszer használata közben?

A tulajdonosok számára egyértelművé vált, hogy lépni kell. Utólag kiderült, helyesen döntöttek.

Töltse le az esettanulmányt és tudja meg: