+36-1/461-8030 revol@revolution.hu

Ismerje meg az 
új ügyviteli rendszerünket!

Fedezze fel a REVOLUTION új ügyviteli rendszerét a
deep.ügyvitelt, mely ötvözi a nagyvállalati rendszerek
kényelmi funkciót az egyszerűsített, logikus folyamatokkal
és gyors, költséghatékony bevezetéssel. 

Integrált, előparaméterezett
Könyvelő program

Egyszerűsítse és gyorsítsa a könyvelési folyamatokat az Iroda++ Könyvelő program segítségével!

Iroda++
Könyvelő program

Az Iroda++ Könyvelő program könyvelői képesítésű szakemberek által tervezett, kifejezetten a magyar könyvelők szokásai és igényei szerint, 25 év tapasztalatával fejlesztett, teljesen integrált szoftver. Segítségével gyorsíthatók a könyvelési folyamatok, átláthatóbbá tehető a működés, miközben részletes és pontos kimutatások készíthetők az ügyfelek részére. Professzionális, megbízható rendszer igényes könyvelőknek.

Tervezhető díjszabása, a folyamatos terméktámogatás és a rendszeres fejlesztések maximális biztonságot és kiszámíthatóságot garantálnak könyvelőirodák és egyéni cégek számára egyaránt.

Az Iroda++ Könyvelő program Windows 10-kompatibilis szoftver. A rEVOLUTION Software Kft. a következő Windows 10-kiadásokon és verziókon támogatja futtatását: Pro és Enterprise kiadások, ezeken belül minden végleges (tehát nem béta vagy Preview) verzión.

Integrált

A felvitt adatok a rendszer minden érintett moduljában azonnal megjelennek, így azonnal a jogosultak rendelkezésére állnak.
Moduláris felépítésének köszönhetően mindig csak a valóban szükséges funkciókat kell használnia, cége növekedésével pedig kényelmesen bővítheti a szolgáltatások körét. Az egyedi beállításoknak köszönhetően a szoftver használatát maximálisan az igényei szerint igazíthatja.

Egyszerű

Az egyszerű, ismerős Office-ra emlékeztető felület gyorsan megszokható, így a szoftver gyorsan bevezethető.
A többszintű, állítható jogosultságokkal a program biztonságosan használható, miközben a felhasználók minden lépése naplózható, a rögzített adatok pedig meghatározott időszakonként menthetők.

Naprakész

A könyvelőprogram integráltságának köszönhetően Ön és munkatársai mindig a legfrissebb adatokkal tudnak dolgozni.
A programot folyamatosan fejlesztjük, és a vonatkozó jogszabályok változásainak megfelelően frissítjük.

Hogyan segíti a munkáját az Iroda++ Könyvelő program?

Gyorsan használható

Az Iroda++ Könyvelő program előparaméterezett, tartalmazza a számlatükröt, főkönyvi naplókat, egy minta mérleget és eredménykimutatást, melyek segítségével akár azonnal használható.

Maximálisan integrált

A rögzített törzsadatok minden egyes vonatkozó modulban azonnal megjelennek, nincs szükség ki- és belépésre vagy extra adatrögzítésre.

Könnyen áttekinthető

Az Office-ra emlékeztető menürendszer könnyedén áttekinthető, a felület pillanatok alatt megszokható, így gyorsan bevezethető.

Testre szabható

A rendszer az alapbeállításokkal azonnal használható, de a gyorsbillentyűk, a keresőfunkciók és az elrendezések segítségével akár teljesen igény szerint is alakítható, így valóban élvezetes és könnyű a használata.

Moduláris

Moduláris felépítésének köszönhetően tökéletesen a vállalkozás igényeihez igazítható, számlázás funkcióval, illetve később akár ügyviteli funkciókkal (pl. készletkezelés, gyártás, szerviz stb.) is kiegészíthető.

Korlátlanul használható

Nincs mennyiségi korlát, bármennyi cég könyvelésére használhatja, nincs többletköltség.

Szakértői ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati munkatársainktól minden esetben szakértő segítséget kap a program használatával kapcsolatban.

Jogszabálykövető és biztonságos

Az Iroda++ Könyvelő program számlázó modulja mindig megfelel az aktuális jogszabályi előírásoknak. A program a különböző jogosultságszintek beállítása miatt biztonságosan használható.

NAV XML beolvasás

Az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkcióval előállított fájlok bármely számlázóból egyszerűen beolvashatók. Egyszerűbb és gyorsabb a rögzítés.

Próbálja ki az online DEMO verziót!

Induló vállalkozásként választottuk a Revolution Software Iroda++ rendszerét, ezért nálunk a folyamatok kialakítása és az Iroda++ bevezetése egyszerre történt. Ez a folyamat gyakorlatilag zökkenőmentes volt, a program most már negyedik éve szolgálja társaságunkat, igényeinket megfelelően kielégítve.

Tolnai Tibor
Tarandus kiadó gazdasági igazgatója

Testre szabható könyvelő rendszer

Az Iroda++ Könyvelő programot úgy alakítottuk ki, hogy a magyar kis- és középvállalkozások igényeinek tökéletes megfeleljen. Vállalkozása növekedésével azonban a rendszer további funkciókkal is bármikor bővíthető.

Válasszon funkciót!

Általános funkciók
  • Korlátlanul bővíthető törzsadatok (pl. partner, ÁFA kulcs, naplók)
  • Korlátlan számban kiállítható bizonylatok
  • Korlátlan számban rögzíthető cégek
  • Gyűjtőkód kezelése (költséghely, költségviselő, munkaszám)
  • Események naplózása
  • Jogszabálykövetés
  • Szakértő helpdesk

Kérjen ajánlatot az Iroda++ rendszer bevezetésére!