Image

Automatizálja
vállalati folyamatait

és használja mobilon is a
kiterjesztett deep funkciókat.

Gyorsítsa fel cége működését a deep.erp vállalatirányítási rendszerrel. Kezelje egységesen vállalkozása nyilvántartásait, automatizálja folyamatait és használja ki a rendszer számos kényelmi funkcióját. Széleskörű interfacek segítségével külső rendszerekkel kapcsolódhat és egy rendszerből láthatja át vállalata minden területét. 

Image

Automatizált munkafolyamatok

Időzített
riport készítés

Futárszolgálat
kapcsolatok
Közös törzses
működés
Finomhangolt
jelentések
Többféle
platformon

Hatékonyságnövelő
innovatív megoldások

Ismerje meg a deep.erp széles funkcionalitását, mellyel 360 fokos képet kaphat vállalkozása aktuális helyzetéről. Kezelje egy helyen, egy rendszerben nyilvántartásait így rengeteg időt spórolhat meg, megszűntetheti az adat duplikációkat és az adatvesztéseket. A deep.erp vállalatirányítási rendszerben tárolt adatokból minden pillanatban láthatja az aktuális információkat, azonnali riportokat készíthet és tervezheti vállalkozása jövőjét.

Személyes

kezelőfelület

Egyedi

dashboardok

Gantt

diagram

Feladat

kezelő

E-mail

központ

Android

App

Image
Image

Széleskörű
integrációs
lehetőségek

A deep.erp rendszer más rendszerekkel való összekapcsolása számos előnyt biztosít vállalkozása számára. Az integráció segít az adatok egységességében és integritásában, optimalizálja az üzleti folyamatokat, és automatizálja a munkafolyamatokat. A valós idejű információkhoz való hozzáférés, a rendszerösszevonás és a költségcsökkentés mellett az ERP integrációja javítja az ügyfélélményt és segíti a hatékonyabb tervezést és előrejelzéseket. Ezáltal a vállalkozása gyorsabb és koordináltabb működést érhet el, ami hozzájárulhat versenyképességének növekedéséhez.

ECM

rendszerek

Futárszolgálati

rendszerek

Webáruház

kapcsolatok

Céginformációs

rendszerek

Power Bi

integráció

Egyedi

integrációk

A deep.erp főbb területei

Teljeskörűen kezelheti és nyomon követheti a beszerzést, készletgazdálkodást, termelést, MRP-t és komissiót, értékesítést és a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos folyamatokat.

Kényelmi, kiegészítő megoldások

A bevezetés során a felhasználók testre szabási igényeit paraméterezéssel lehet hatékonyan megvalósítani, ezzel is minimalizálva a bevezetések kockázatát (és nem utolsó sorban a költségeit).

deep.erp vállalatirányítási rendszer bevezetése gyártó vállalatnál.

A Wanadis Kft. egy folyamatosan fejlődő, főként természetes alapanyagokat felhasználó private label kozmetikai termékeket gyártó vállalat. A vállalati folyamatokat felmérve elkészítettek egy igénylistát, ami alapján 3 lehetséges beszállítóval kezdtek tárgyalni. A kiválasztás során a szakmai érveken túl figyelembe vették a leendő projekt beszállítói hozzáállást, illetve a piaci referenciákat és a megoldást szállító vállalat stabil piaci jelenlétét. A kiválasztási folyamat végén a REVOLUTION Software, deep.erp vállalatirányítási rendszerét választották.

Rugalmas licenc konstrukciók

A deep.erp kifinomult licencelés struktúrája lehetővé teszi, hogy vállalkozása számára a leghatékonyabb licenc kombinációt állítsa össze. 3 féle licenc típus közül választhat, attól függően, hogy a vállalata milyen munkaszervezésben működik.
A teljes licenc teljeskörű hozzáférést biztosít a rendszer által végrehajtható feladatokhoz és funkciókhoz.
A deep.erp-t 2 féle modell szerint érheti el: egyösszegű vásárlással, vagy bérléssel.
Ebben a modellben a rendszer használatára örökös jogot szerez.

Ismerje meg részletesen a
deep.erp megoldást!

Több mint 30 év tapasztalat és többszáz ERP projekt bevezetésünk, valamint stabil, kiemelkedő szakembergárdánk biztosítja a vállalatirányítási rendszer bevezetésének sikerét és a kitűzött üzleti céljai elérését.
 
Image

Akik már a deep megoldást választották:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image