+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Újabb sikeres pályázat

uj-szechenyi-terv-logo-nagy

Projekt megnevezése: Service Container alapú, nagy terhelésre tervezett, adatbázis közeli Entity Framework modell, valamint erre alapozva komplex vállalatirányítási szoftver alkalmazás (rEVOLUTION ERP) létrehozása.

Projekt leírása: A megfelelő technológia felkutatása, kifejlesztése, illetve ezen technológia alkalmazásával a rEVOLUTION integrált vállalatirányítási rendszer új generációjának alap fejlesztése az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósul meg, melyre a rEVOLUTION Software Kft. 164.025.180 Ft pályázati támogatást nyert.

Nyitó sajtóközlemény >>

Záró sajtóközlemény >>

Sajtómegjelenések:

Prím Online
Sztárold
Mínuszos
Docuworld
Technokrata


Budapest, 2013 október - 2014 decemberAz Új Széchenyi terv keretében pályázatokat nyert a rEVOLUTION

uj-szechenyi-terv-logo-nagy

Cégünk, a rEVOLUTION Software Kereskedelmi Kft. az Új Széchenyi terv keretében pályázaton az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott összesen 43 942 500 Ft támogatási összeget nyert meg fejlesztésének finanszírozására.

Projekt neve: A vállalati folyamati kontroll alapjaként működő, a folyamatszabályozást támogató, a dokumentumot és folyamatot, mint hordozó közeget kezelő, online integrálható, dokumentum és folyamati eseménykezelést megvalósító szoftverrendszer kifejlesztése

Projekt leírás: A pályázat keretében a rEVOLUTION Software a projektszerű, egyedi termelést folytató kis-és középvállalatok számára fejleszt vállalatirányítási megoldást, mely a szektor legelterjedtebb rendszerére, a Microsoft Dynamics NAV-ra épül és illeszthető, biztosítva ezen cégek cégvezetői számára, hogy az olyan - gazdaságos és megbízható működéshez szükséges- információkhoz hozzá tudjanak jutni, mint az egyes projektek nyereségessége, a mérföldkövek teljesülése, pénzügyi elszámolhatósága, anyag-és munkaerő felhasználás állapota, módosulása stb. Az árban piacképes, funkcionalitásában egyedülálló fejlesztés ezen cégek problémáira jól reflektáló megoldás.

Sajtóközlemény >>

image

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet