Image

A jövő generációjának támogatása

A REVOLUTION Software Magyarország egyik vezető vállalkozása az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek fejlesztése és értékesítése területén, KKV szegmensben. A több mint 25 éves múltunk és a vállalati filozófiánk egyik alapköve a fentartható fejlődés, így különféle akciókkal támogatjukcélunk elérését a recover programunk keretében.
Elsők között környezetbarát irodát alakítottunk ki, ahol ügyelünk az elektronikus eszközök energiafelhasználására, elektronikus dokumentumkezelést vezettünk be, amivel jelentősen csökkentettük a felhasznált papírok mennyiségét, valamint szelektíven gyűjtünk többféle hulladékot is.

Másik kiemelten fontos területe a recover programunknak, hogy támogassuk a jövő generációjának fejlődését. Középiskolákban és egyetemeken tartunk előadásokat a jelen és jövő vállalati kihívásairól, oktatjuk a jövő fejlesztőit az Óbudai Egyetemen.

Kiemelten fontosnak tartjuk és támogatunk gyermek kórházakat, alapítványokat, hogy a gyermekek gyógyulása minél gyorsabb és könnyebb legyen, illetve óvodákat. 2019-ben a Fogadj örökbe egy ovit kezdeményezés keretében a Tárkány-Ete Óvodát fogadtuk örökbe és vittünk ajándékokat a gyermekeknek.