+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Partnereink

Partner

A Microsoft Magyarország partnereként Microsoft Dynamics NAV és AX ERP nagyvállalati ERP rendszereket értékesítünk Magyarországon és külföldön egyaránt.

Partner

A Finn székhelyű M-Files a világ egyik leginnovatívabb dokumentum menedzsment rendszere, melynek Magyarországi viszonteladói és bevezető és fejlesztői vagyunk.

Partner

A Microsoft Dynamics NAV rendszerhez speciális riportolási és üzleti inteligencia megoldásokat fejlesztő cég Magyarországi partnereként dolgozunk.


Partner

A Francia Ortems által fejlesztett PlannerOne termelésütemező rendszert értékesítjük a Microsoft Dynamics NAV kiegészítéseként.

Partner

Kifejezetten gyártó- és termelő cégek számára kínált megoldása a Preactor, a világ vezető tervező és ütemező célszoftvere, amelyet eredményesen alkalmaz 70 országban és több mint 4000 kis, közép és nagyvállalatnál.

Partner

A Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D & B Magyarország Kft. a svéd Bisnode (www.bisnode.com) csoport tagja, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója.

Legyen a partnerünk

A rEVOLUTION Software több külföldi és Magyarországi partnerrel dolgozik együtt, hogy ügyfelei részére mindig a legoptimálisabb megoldást tudja biztosítani.

Ha Önt is érdekli a Partneri együttműködés, kérjük az alábbi gombra kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot.

Legyen a partnerünk

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet