+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Mi a Microsoft Azure?

Mi az Azure? Röviden, ez a Microsoft felhőalapú platformja: integrált szolgáltatások egyre növekvő gyűjteménye – számítás, tárolás, adatok, hálózat és alkalmazás –, amellyel gyorsabban fejlődhet, többet végezhet el és pénzt takaríthat meg. Mindez azonban csak a felszín.

Az Azure az egyedüli fő felhőalapú platform, amelyet a Gartner a szolgáltatott infrastruktúra és a szolgáltatásként nyújtott platformok iparági vezetőjeként rangsorolt. A felügyelt és nem felügyelt szolgáltatások e hatékony kombinációja lehetővé teszi olyan alkalmazások tetszés szerinti készítését, üzembe helyezését és kezelését, amelyekkel páratlan termelékenység érhető el.

Egyes felhőszolgáltatók választásra kötelezik az adatközpontja és a nyilvános felhő között. Nem így az Azure. A nagyvállalatoknál bizonyított hibrid felhőmegoldásai a legjobbat nyújtják, és kibővítik IT-lehetőségeit bármiféle további bonyolultság nélkül. Az Azure-ral hatékonnyá és gazdaságossá válik az adattárolás, a biztonsági mentés és a helyreállítás. Emellett egyszerűen készíthet alkalmazásokat a helyi telepítésűektől a felhőbeliekig terjedően.

Részletes információkért keresse:

 • Mészáros Tatyjána

 • Tanácsadó
 • Email
 • +36 30 413-6286

Tudjon meg többet a Microsoft Azure-ról!

Az alábbi gombra kattintva kérhet több információt kollégánktól

 

Főbb jellemzők

Dokumentum tárolás
Nyitott és rugalmas

Az Azure bármely operációs rendszert, nyelvet, eszközt és keretrendszert támogat – a Windowstól a Linuxig, az SQL Servertől és Oracle-ig, a C#-tól a Javáig. A Windows és a Linux környezet legjavát teszi keze ügyében elérhetővé, így minden eszközön működő remek alkalmazásokat és szolgáltatásokat hozhat létre.

Hozzáférhetőség szabályozása
Mindig működőképes

Ugyanazt a nagyvállalati tesztelésen átesett platformot használja, amelyen a Skype, az Office 365, a Bing és az Xbox működik. Az Azure 99,95%-os SLA szerinti rendelkezésre állást, nonstop műszaki támogatást és 24 órás folyamatos állapotfigyelést kínál. Ez az oka, hogy a Fortune 500-as cégek 57%-a már Azure-t használ.

Bejövő dokumentumok importja
Gazdaságos és skálázható

Az Azure igény szerint gyorsan le- vagy felméretezhető, így csak a ténylegesen felhasznált egységekért kell fizetni. A percalapú számlázás és az infrastruktúrát biztosító népszerű (például számítási, tárolási és sávszélesség-) szolgáltatók árával való versenyképesség iránti elkötelezettség azt jelenti, hogy mindig utolérhetetlen ár-teljesítmény arányt ér el.

Projektvezetés
Mindenütt ott van

Az Azure a Microsoft által felügyelt adatközpontok egyre növekvő globális hálózatában fut 13 régióban, széles körű lehetőségeket kínál az alkalmazások futtatására és mindig nagyszerű teljesítményt biztosít az ügyfeleknek. Az Azure az első multinacionális felhőszolgáltató Kína szárazföldi területén, és világszerte folyamatosan terjeszkedik új régiók felé.

Az Azure-ral végezhető műveletek

 • Infrastruktúra kiépítése

  Windowsos és Linuxos virtuális gépek és alkalmazások előkészítése percek alatt. Ugyanazokat a virtuális gépeket és felügyeleti eszközöket használhatja az Azure-ban, mint a helyszínen.

 • Modern alkalmazások fejlesztése

  A felhő előnyeit teljes mértékben kihasználó modern alkalmazások (többek között webes, mobil, médiakezelő és üzleti megoldások) széles körének létrehozása és üzembe helyezése Android, iOS és Windows rendszerhez. A skálázási feladatok igény szerint automatikusan elvégezhetők.

 • Következtetések levonása az adatokból

  A felügyelt SQL és NoSQL adatszolgáltatással, valamint a beépített támogatással az Azure lehetővé teszi, hogy következtetéseket vonjon le az adataiból. Az SQL Server minden képességét kihasználva a felhőben és a HDInsight szolgáltatás segítségével Hadoop-fürtöket hozhat létre az adatok elemzéséhez.

 • Identitás és hozzáférés kezelése

  Felhasználói fiókok kezelése, meglévő helyi címtárakkal való szinkronizálás, egyszeri bejelentkezés az Azure-ba, az Office 365-be és az alkalmazásszolgáltatás (SaaS) keretében elérhető több száz alkalmazásba, beleértve a Salesforce, a DocuSign, a Google Apps, a Box, a Dropbox és sok egyéb alkalmazást.

Tudjon meg többet a Microsoft Azure-ról!

Az alábbi gombra kattintva kérhet több információt kollégánktól

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet