+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

M-FILES DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZER

Iktató program - Iratkezelés hatékonyan

Találja meg a szükséges információt az emberi gondolkodás mintájára: a tartalma alapján ahelyett, hogy hol tárolja - az M-Files dokumentumkezelő rendszer segítségével!

Az M-Files egy forradalmian új, tulajdonság alapú vállalati tartalom-, dokumentumkezelő rendszer workflow jóváhagyási funkciókkal, amely a hétköznapi logikát követve oldja meg az információ - jellemzően dokumentumok - tárolásának, iktatásának, keresésének, ellenőrzésének feladatait.

Vállalat méretétől függetlenül egyszerűsíti a munkafolyamatokat, növeli a termelékenységet és az információk újrafelhasználhatóságát. Segítségével a céges információk bármikor, bárhonnan biztonságosan, gyorsan és könnyedén elérhetőek.

Részletes információkért keresse:

 • Mészáros Tatyjána

 • Tanácsadó
 • Email
 • +36 30 413-6286

Az M-FILES DOKUMENTUMKEZELÉS ELŐNYEI

Információk gyors és egyszerű keresése

INFORMÁCIÓK GYORS ÉS EGYSZERŰ KERESÉSE

 • Legyen egyszerűbb a dokumentumkezelés: találja meg a dokumentumokat, a kapcsolódó ügyfeleket és a projekteket könnyen, másodperceken belül
 • Kulcsszó alapú keresés: keresse az információt a különböző jellemzők és a dokumentumok tartalma alapján
Egyszerű használat

EGYSZERŰ HASZNÁLAT, BÁRHOL, BÁRMIKOR

 • Ismerős Windows felhasználói felület
 • Web elérés és mobil dokumentum menedzsment képességek
 • Fájlok archiválása PDF formátumban, az elektronikus dokumentumok hosszú távú megőrzése céljából
Dokumentumkezelés

DOKUMENTUMKEZELÉS CSOPORTMUNKÁBAN

 • Skálázható iktató program
 • Előzze meg az egyidejű változtatásokat a "kölcsönzés" és "visszatevés" funkciókkal.
 • Az automatikus verziókövetés visszaállítja az előző verziókat vagy összehasonlítja a változásokat a korábbiakkal

Próbálja ki az online demót!

Az alábbi gombra kattintva töltse le az M-Files dokumentumkezelő demoját

Vélemény

Naszvadi Gabriella

a Fortuna Manager Kft. ügyvezetője

"Az M-Files dokumentumkezelés legnagyobb előnye az egyszerűség és testre szabhatóság. Akár a felhasználó, aki használni fogja, is létre tud hozni egy komplett irattárat, amiben nem csak az iratait tudja eltárolni, összekapcsolni, jóváhagyatni és rendezni, de akár teljesen más funkciókra is fel tudja készíteni."

 

Ismerje meg a funkciókat!

Dokumentum tárolás
DOKUMENTUM TÁROLÁS

Az M-Files dokumentum és objektum kezelő rendszer a megőrzendő adatokat nem helyük, hanem definiálható tulajdonságaik alapján tárolja a munkánk során felmerült dokumentumokat, adathalmazokat. Így a keresést nem a dokumentum, adathalmaz helye, hanem annak tulajdonságai alapján tudjuk elvégezni.

Video

Hozzáférhetőség szabályozása
HOZZÁFÉRHETŐSÉG SZABÁLYOZÁSA

Akár felhasználó szintű jogosultság definiálható a tárolt dokumentumainkhoz. A vezetői csoportokat név szerint elmenthetjük, függetlenül attól, hány tagja van a felső vezetői köröknek.

Video

Bejövő dokumentumok importja
BEJÖVŐ DOKUMENTUMOK IMPORTJA

Meghatározott email címre érkező dokumentumokat azonos módon tudjuk automatikusan tárolni a rendszerben. Akár több címre érkező dokumentumokat is különböző tulajdonságokkal, amelyekkel könnyen visszakereshetőek lesznek.

Video

Projektvezetés
WORKFLOW KEZELÉS

A már iktatott dokumentumaink különböző workflow-kba sorolhatóak, s azon folyamaton lépésről lépésre meghatározhatjuk, kinek milyen jogosultsága van a munkafolyamaton belül. Ki iktathat, ki engedélyeztet, kinek van lehetősége elutasítani egy kérelmet, stb.

Video

Értékesítési, marketing és szerviztevékenységek kezelése
VERZIÓKEZELÉS

Amennyiben egy dokumentumot kikölcsönöztünk (mint a könyvtárban), addig más nem tud hozzáférni, amint visszatettük, újra hozzáférhető lesz mások számára is. A módosításokról verziókat tárol a rendszer, amely verziókat megfelelő jogosultsággal akár vissza is állíthatjuk.

Video

Windows integráció
WINDOWS INTEGRÁCIÓ

Az M-Files dokumentumkezelés felépítése olyan szorosan integrálódik a Windows rendszerébe, hogy az adott irattárunk mint egy külön meghajtó látszódik a Windows intézőben az Outlook-ban, de az Office programokból is egy gombnyomással tudjuk iktatni a szerkesztett dokumentumot.

Video

Értesítések
ÉRTESÍTÉSEK

Az iktató program mindig időben figyelmeztet. A dokumentumok iktatásával különböző értesítések is beállíthatóak meghatározott időpontra, hogy a dokumentummal kapcsolatos határidők ne felejtődjenek el.

Video

Tudta, hogy mennyire egyszerű lehet a dokumentumkezelés? Nézze meg videónkat!

Hogyan működik az M-Files-ban a dokumentumkezelés?

Az M-Files olyan, mintha vállalatán belül egy saját Google keresője működne, kiegészítve számos hasznos funkcióval.

Az M-Files dokumentumkezelő a természetes emberi gondolkodásra alapozva segít tárolni és előkeresni vállalati dokumentumait, valamint minden egyéb fájlt. Nem kell többé azon gondolkodnia, mit hova mentett. Egyszerűen csak írja le amit keres, és az iktató program azonnal megmutatja a keresett információt. Ha Ön Windowst használ, akkor már az M-Files használatát is ismeri fogja.

 • Adatstruktúra

  Köszönhetően az M-Files mappa-mentes megközelítésének Ön is jobb alternatívával rendelkezik. Az iktató program lehetővé teszi az Ön számára, hogy úgy keresse és használja a dokumentumait, ahogyan az aktuális feladat igényli – ügyfél, projekt típus, dátum, állapot vagy bármely más jellemző szerint. Az M-Files tartalom és dokumentum menedzsment korlátlan rugalmassággal rendelkezik – a dokumentumok szervezése olyan módon történik, ahogyan Önnek az adott munkához szüksége van – az ósdi, statikus mapparendszer korlátozásai nélkül.

 • Mobil & Offline

  Mindig elérhetőknek kell lenni a legfontosabb dokumentumainak, még akkor is ha nincs internet kapcsolat? M-Files segítségével szinte bármilyen mobil eszközről könnyedén elérheti a kívánt anyagokat. Az M-Files mobil hozzáféréssel, megtekintheti és jóváhagyhatja dokumentumait és munkafolyamatait. A rendszer együttműködik az összes ismert eszközökkel, mint az Android, iPhone, BlackBerry, Symbian és Windows Mobile telefonokkal, vagy akár iPad-el is.

 • Metaadat

  A hagyományos mapparendszerekben a felhasználóknak kell meghatározniuk a könyvtárat, ahova a dokumentumot elmentik. Ezt követően az emlékezetükben kell bízniuk ahhoz, hogy újra megtalálják. A mapparendszer számos szinttel rendelkezik és a mappák elnevezése félreérthető ezért egy állományt utólag megtalálni nem mindig egyszerű. Az ideális mapparendszert lehetetlen előre meghatározni – ahogy telik az idő a mapparendszer kaotikussá és kezelhetetlenné válik.

 • Jogosultság

  Az M-Files dokumentumkezelő segítségével beállíthat hozzáférési jogosultságokat egész dokumentum osztályokra és adat objektumokra éppen úgy, ahogy egyedi dokumentumokra és ezek különböző verzióira is. A jogosultságok beállítása megában foglalja a szerepkörök kiosztását is. Ezzel különböző hozzáférési szintet biztosítva a felhasználók vagy felhasználói csoportok számára.

 • Megosztás

  Ne vesztegesse többé idejét a használhatatlan és kaotikus mappákkal – találja és ossza meg dokumentumait és dolgozzon a velük könnyen, az M-Files dokumentumkezelés segítségével. Ha azzal tölti idejét, hogy fájlokat csatol e-mailekhez és a dokumentumok különböző verzióit küldözgeti a munkatársainak – erre létezik egy jobb megoldás. Ossza meg dokumentumait az M-Files segítségével úgy, hogy egyszerű dokumentumhivatkozásokat hoz létre, melyek közvetlenül a dokumentumokra mutatnak az irattárában.

 • Workflow

  Az M-Files dokumentumkezelő rendszer minden nyilvántartott információt megőriz számunkra. A változtatásokat és az archív verziókat folyamatosan nyilvántartja. A változtatások időpontját és végrehajtóját is rögzíti. A rögzített adatok vagy akár az információ régebbi verziói, könnyen és gyorsan kinyerhetőek a rendszerből.

Próbálja ki az online demót!

Az alábbi gombra kattintva töltse le az M-Files dokumentumkezelő demoját

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet