Image

Egyedi igényekhez alakítható
vállalatirányítási megoldás

közép- és nagyvállalatok számára

A Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszer mindazon középvállalatok számára nyújt megoldást - legyen szó pénzügyi, számviteli, logisztikai, gyártási vagy projektkezelési területekről, akik igényei túlmutatnak az alapvető számviteli szoftverek adta lehetőségeken.

A hatékony munkavégzés kialakításához automatizmusokat, munkafolyamatokat alakíthat ki olyan ismerős kezelőfelületen, mint a Word vagy más MS Office alkalmazás.

A rendszer által kínált alap modulokon túl rendelkezésre áll rengeteg kiegészítő modul, amely a Business Central alap funkcionalitását egészíti ki. Akkor sem kell aggódnia, ha nem talál egyedi igényének megfelelő kiegészítő megoldás. Magyarország egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező Business Central bevezető partnereként tudunk segíteni az egyedi igények megvalósításában is.

Image
Komplex
vállalatirányítási rendszer
Közép-/nagyvállalatok
számára fejlesztve
Egyedi
üzleti igényekhez
alakítható
Egyszerű integráció
Microsoft eszközökkel
Mobil
eszközökről is
elérhető
Felhasználószám 
alapú
licencelés

Ügyféltapasztalatok

„Egy egységes ERP rendszer bevezetése nélkül a vállalat azt kockáztatja, hogy például egy hibásan leadott alapanyag rendelés a széttagolt rendszerek nyilvántartása miatt nem derül ki időben, csak akkor amikor már nincs miből gyártani.”

"A bevezetés alatt nem csak az alapvető ügyviteli, logisztikai, kereskedelmi és számviteli területeken nyújtott megoldást, hanem a BAHART specifikus, egyedi elvárásait is tudta teljesíteni. Jellemzően a jegypénztárak és az üzemeltetési és dokumentumkezelési területeken."

Hallgassa meg a KALL Ingredients Kft. ügyvezetőjének és folyamatfejlesztési vezetőjének tapasztalatait a Microsoft vállalatirányítási rendszerének kiválasztásáról, bevezetéséről és használatáról.

A KALL Ingredients Kft. célja a projekt megkezdésekor egy olyan ERP rendszer kiválasztása volt, ami képes az egyedi fejlesztési igények megvalósítására.

A rendszertől alapvető elvárásként fogalmazták meg, hogy szatelit rendszerek alkalmazása nélkül tudja kiszolgálni a gyár működéséi területeit, mint a beszerzés, raktár, karbantartás, számvitel, kontrolling területek mellett, kiemelt a gyártás támogatása, logisztika, minőségbiztosítás.

Az ERP rendszer bevezetésével már a gyár induláskor sikerült megvalósítani a magyar és uniós hatósági adatszolgáltatások automatikus küldését, a ki és beszállítások online nyomkövetését és a gyártás minőségellenőrzését.

Az egyedi igények lefejlesztésével megvalósult az automatikus chipkártyás mérlegelés, vevői kintlévőség engedélyezés, vevői előáruk automata ellenőrzése, egyedi vevő minőségi paraméterek ellenőrzése, gépjárműkísérő dokumentumok küldése a vevők részére a könyvelés pillanatában, automatikus számlák kiállítása és E-számla küldése.

Miért ajánljuk az Ön vállalkozásának is a
Business Central rendszert?


Moduláris felépítésű rendszer, aminek köszönhetően, a bevezetést elkezdheti csupán az alap modulokkal. Később igény szerint bővítheti a funkcionalitást, így ERP rendszere együtt nőhet vállalatával.


A rendszer folyamatos fejlesztésének köszönhetően mindig elérheti a Microsoft legújabb technológiai újdonságait, így vállalatirányítási rendszere együtt tud fejlődni vállalatával.


A rendszer által kínált alap modulokon túl számos kiegészítő megoldás érhető el a Business Central megoldáshoz.
Emellett pedig egyedi fejlesztési igények megvalósítására is lehetősége van.

Microsoft Business Central által támogatott területek

Pénzügy és számvitel

Hozzon megalapozott döntést,
Gyorsítsa fel a pénzügyi zárást
és jelentéskészítést.

tovább

Ellátásilánc menedzsment

Maximalizálja nyereségességét,
Optimalizálja a készletszinteket,
Használja ki az értékesítési lehetőségeit,
csökkentse a hiányt.

tovább

Értékesítés, marketing ügyfélmenedzsment

Adjon értéket az értékesítés minden pontján,
Növelje az értékesítés hatékonyságát,
Nyújtson kivételes szolgáltatást ügyfeleinek.

tovább

Projektmenedzsment

Maradjon a tervezett
költségvetésen belül,
Tervezzen precízen,
Elemezze projektjei teljesítményét.

tovább

Termelés

Kezelje az előrejelzéseket az optimális teljesítéshez,
Vezesse hatékonyan a raktározást,
Érje el az optimális termelési szintet

tovább

Kiegészítő megoldások

A felhasználók számára számos
kiegészítő modul áll rendelkezésre,
amelyek segítségével még
teljesebbé teheti ERP rendszerét.

tovább

Milyen konstrukciókban érhető el
a Business Central megoldás?

Telepített
On-Premise

Telepített megoldás esetén az ügyfél saját szervereiről érhető el az ERP rendszer, amit az ügyfél saját informatikai csapata üzemeltet.

Felhős
SaaS (Software as a Service)

Felhős megoldás esetén az ERP rendszert és az ehhez kapcsolódó adatbázisokat interneten keresztül havidíjas szolgáltatásként veheti igénybe az ügyfél. Az infrastruktúrát a Microsoft biztosítja ebben az esetben.

Hibrid

Hibrid megoldás esetén a telepített és a felhős megoldás előnyei egyesülnek. Az ERP rendszer részben saját, részben bérelt platformon működik.

Ne csak egy
ERP rendszert válasszon

Magyarországon az egyik legnagyobb Microsoft Dynamics bevezető és fejlesztő partnereként közel 100 Dynamics projekt keretében valósítottunk meg a legkülönbözőbb iparágakban egyedi igényekre szabott vállalatirányítási megoldásokat. Elkötelezett szakembergárdánk és egyedi felmérési és bevezetési módszertanunk a biztosíték vállalkozása ERP projektjének sikeres megvalósítására.

Miért a REVOLUTION-t válassza?

A REVOLUTION Software több mint 30 éve Magyarország egyik vezető vállalatirányítási rendszereket fejlesztő értékesítő és bevezető vállalata. Képzett és stabil szakembergárdánk segíti a kiválasztástól a kivitelezésen át a napi üzemeltetésig az érdeklőket és ügyfeleket.
Image

Microsoft Dynamics ügyfeleink

Gyártó vállalatok

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Mezőgazdasági vállalatok

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Építőipari vállalatok

Image
Image

Kereskedő vállalatok

Image
Image
Image

Információ technológia

Image
Image

Személy- és teherszállítás

Image
Image

Személyzeti szolgáltatók

Image

Élelmiszer ipar

Image

Erőmű

Image