+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Megújul a REVOLUTION arculata

REVOLUTION

Az idén 25 éves rEVOLUTION Software a cég alapítás óta használt logót és egyéb vizuális elemeit 2017 szeptember 11-től megújítja.

A modernizáció jegyében, de az alapértékeket megtartva a logó korábbi formája a márkanév tipográfiája, valamint annak hossza is módosul, de a piros - mint alap szín, ami energiát, dinamizmust és cselekvésre késztetést szimbolizál - továbbra is megmarad. A rEVOLUTION Software márkanév a továbbiakban REVOLUTION-ként jelenik meg.

Cégünk 25 éves történelmét, jelenét és jövőképét az az eszme vezérli, hogy Magyarországon szinte egyedüliként mindenféle cégméretre fejlesztünk ügyviteli és vállalatirányítási megoldásokat a legmagasabb hozzáadott értékkel. Vállalatunk filozófiája szerint „Minden sikeres vállalkozás alapja a megfelelő minőségű és mennyiségű információ, adott cégméret szerint”. Hiszünk abban, hogy a vállalkozások hatékony fejlődéséhez mindig a cég méretéhez, szervezeti felépítéshez illeszkedő ügyviteli, vállalatirányítási megoldást érdemes használni, ezért a REVOLUTION a termékpalettáját úgy alakította ki, hogy ezt figyelembe véve minden cégméret megtalálja a számára ideális megoldást.

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet