+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Easy Company tárgyalási napló

Nehéz minden egyes üzleti tárgyalás és megbeszélés elhangzott mondatát fejben tartani, pedig sokszor az apró részleteknek is óriási jelentőségük van.

Az Easy Company tárgyalási napló használatával erre nincs is szükség, mert a programban a megbeszélések minden egyes fontos részlete rögzíthető, és a későbbiekben visszakereshető.

A szoftver minden elhangzott információra és körülményre emlékeztetni fogja, amelynek az árajánlat készítés, a projektindítás vagy akár a munkavégzés során is hasznát veheti.

Hatékony információforrás

A tárgyalási naplóban a potenciális vagy meglévő ügyfeleivel történő megbeszélések minden fontosabb mozzanatát és körülményét rögzítheti, így az információk mindig rendelkezésére állnak. A megbeszélések ütemezésével pedig munkaidejét is optimálisan oszthatja be.

Hatékony információforrás
Vállalkozására szabható

Vállalkozására szabható

A programot a saját igényei szerint testreszabhatja, beállíthatja a felhasználók jogosultságait, rögzítheti az ügyfeleket, megbeszéléseket rendelhet hozzájuk, és az egyes eseményeket típus szerint is kategorizálhatja, csoportosíthatja, ami megkönnyíti a későbbi kereshetőséget.

Pontos adatrögzítés

A tárgyalási naplóba rögzítheti, hogy a megbeszélés e-mail-ben, telefonon vagy személyesen zajlott-e, mit volt a beszélgetés tárgya, hogyan lett lezárva az esemény, illetve milyen teendők vannak a továbbaikra vonatkozóan.

adatrögzítés
Átlátható felület

Átlátható felület

A program átlátható felületén az üzleti tárgyalás részletei és a fontos információk nem vesznek el, azok bármikor visszakereshetők, a táblázatos elrendezésnek köszönhetően dátum vagy oszlop szerint az adatok szűrhetők is. Az adatok további felhasználás céljára több formátumban is exportálhatók.

Bárhonnan elérhető

A tárgyalási napló online felülete bárhonnan, bármikor elérhető, így internetkapcsolat és megfelelő eszköz esetén bárhol használhatja. Ez nagy segítség a mai, rohanó világban, és jól jöhet minden váratlan szituációban.

Bárhonnan
Önnek

Önnek ajánljuk a tárgyalási naplót, ha…

vállalkozásként Ön is úgy gondolja, hogy a megbeszéléseken elhangzott információk különösen fontosak, és azok megőrzésével és előkereshetőségével vállalkozása érdekeit szolgálja.

Vezesse átlátható rendszerben fontos üzleti tárgyalásait, megbeszéléseit!
Tesztelje most 14 napig INGYEN a programot!
Töltse ki az űrlapot!

Easy Company regisztráció

Kérjük, adja meg adatait!

(Az űrlap elküldésével automatikusan elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot!)

Válassza ki a vállalkozásának megfelelő csomagot,
vagy tesztelje 14 napig INGYEN!

Easy Company modul 1-10 felhasználó 11-25 felhasználó 26-50 felhasználó 51-től felhasználó
Tárgyalási napló 14 990 Ft/hó 19 900 Ft/hó 35 820 Ft/hó egyedi

A feltüntetett árak nettóban, áfa nélkül értendők!

Szabadságnyilvántartó

Szabadság nyilvántartó

Az Easy Company szabadságkezelő szoftverrel a szabadságok egyszerűen nyilvántarthatók, a igények könnyedén elküldhetők, és azok néhány gombnyomással kezelhetők.

Feladatkezelő

Feladatkezelő

Az Easy Company feladatkezelő szoftverrel néhány gombnyomás a feladatok kiosztása, üzemezése, és azok teljesítését is kényelmesen, naprakészen követheti nyomon bármikor, bárhonnan.

Projektkezelő

Projektkezelő

Az Easy Company projektkezelő program segítségével bármikor, bárhonnan, naprakészen követheti figyelemmel az egyes projekteket, időráfordításokat és a teljesítés költségeit.

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet