+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Easy Company projektkezelő szoftver

Egy hosszabb ideig tartó projekt, esetleg a megrendelések teljesítése és nyomon követése folyamatos odafigyelést, pontos adminisztrációt igényel. Sajnos néha még így is hiba csúszik a teljesítésbe, ami hatással lehet a várható profitra is.

Az Easy Company projektkezelő szoftver segítségével könnyedén követheti figyelemmel az egyes projekt lépéseket, az időráfordításokat és a teljesítés költségeit bármikor, bárhonnan.

Tartsa szem előtt az összes projekt minden egyes fázisát, tervezze pontosan az időráfordítást és a költségeket, ezzel maximalizálva a várható profitot!

Egyszerű projektkezelés

Az Easy Company projektkezelő programmal egyszerű és átlátható rendszerben követheti a potenciális, megnyert és lezárt projekteket. A szoftverrel remekül kalkulálható és tervezhető a várható időráfordítás, amely a későbbiekben az alkalmazottak munkaóráinak rögzítésével ellenőrizhető is.

Egyszerű projektkezelés
testreszabhatóság

Ideális testreszabhatóság

A projektkezelő szoftver használatát teljes mértékben vállalkozására igazíthatja, beállíthatja a felhasználók jogosultságait, kategorizálhatja a rögzített ügyfeleket, akikhez akár több projekt is hozzárendelhető. Megadható a felhasználók óradíja és a munkafolyamatokra fordított idő is.

Könnyen átlátható projekt adatok

A projektekhez kapcsolódó rengeteg adatot és információt átlátható táblázatba rendezve tekintheti meg, amelynek sorait és oszlopait könnyedén átrendezheti. Sőt szűréseket is indíthat az egyes projekt oszlopokra vagy dátumokra vonatkozóan. A táblázat exportálásával hasznos kimutatásokkal és elemzésekkel támogathatja munkáját.

áttekinthetőség
időnyilvántartások

Követhető időnyilvántartások

A vezetett időnyilvántartások mindig naprakész információval szolgálnak a projekt állapotáról, az egyes állomásokhoz rendelt határidők tartásáról és a részmunkára szánt időről, annak költségeiről. Így a projekt hibái, csúszásai azonnal korrigálhatóak.

Projekt tervezhetőség

A projektkezelő szoftver segítségével a munkafolyamatok nagy pontossággal tervezhetők. A munkatársakhoz rögzített munkadíjakból és a feladatra fordított időből pedig a projekt költsége is nyomon követhető. Ha pedig ezt a tervezett költségekkel összeveti, a hatékonyságot is ellenőrizheti.

Tervezhetőség
image

Számlák nyilvántartása

A programmal a projekt számlái egyszerűen nyilvántarthatók, hiszen a kiállított számlák rögzítésével még egy hosszabb munka esetén sem merülnek feledésbe a számlázandó tételek.

Bárhonnan elérhető

Az online felületnek köszönhetően az Easy Company projektkezelő szoftver bármikor, bárhonnan elérhető, ehhez mindössze egy megfelelő eszközre és internetkapcsolatra van szükség. A program használatát a beépített Súgó is támogatja, hogy Ön mindig probléma nélkül használhassa.

Bárhonnan
Önnek

Önnek ajánljuk a projektkezelő szoftvert, ha...

vállalkozásként fontosnak tartja, hogy megrendeléseit és projektjeit a lehető leghatékonyabban teljesítse, és a munka egyes fázisait, valamint annak költségeit naprakészen, pontosan szeretné nyomon követni.

Figyelje Ön is egyszerűen projektjei alakulását az Easy Company projektkezelővel!
Tesztelje le most 14 napig INGYEN! Töltse ki az űrlapot!

Easy Company regisztráció

Kérjük, adja meg adatait!

(Az űrlap elküldésével automatikusan elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot!)

Válassza ki a vállalkozásának megfelelő csomagot,
vagy tesztelje 14 napig INGYEN!

Easy Company modul 1-10 felhasználó 11-25 felhasználó 26-50 felhasználó 51-75 felhasználó 76-100 felhasználó 100+ felhasználó
Projektkezelő 7 490 Ft/hó 9 900 Ft/hó 17 820 Ft/hó 25 245 Ft/hó 31 680 Ft/hó egyedi

A feltüntetett árak nettóban, áfa nélkül értendők!

Szabadságnyilvántartó

Szabadság nyilvántartó

Az Easy Company szabadságkezelő szoftverrel a szabadságok egyszerűen nyilvántarthatók, a igények könnyedén elküldhetők, és azok néhány gombnyomással kezelhetők.

Feladatkezelő

Feladatkezelő

Az Easy Company feladatkezelő szoftverrel néhány gombnyomás a feladatok kiosztása, üzemezése, és azok teljesítését is kényelmesen, naprakészen követheti nyomon bármikor, bárhonnan.

Tárgyalási

Tárgyalási napló

Az Easy Company tárgyalási napló használatával nem kell a megbeszéléseken elhangzott összes információt megjegyeznie, mert a programban minden egyes fontos részlete rögzíthető.

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet