+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Easy Company feladatkezelő program

A vállalaton belüli információcsere hatékonysága befolyásolhatja a munkavégzést, a fontos határidők betartását, és a felmerülő hibák javításának idejét, ezáltal közvetve a profitra is hatással van. Használja ki a gördülékeny és gyors feladatkiosztás előnyeit, hogy még eredményesebben dolgozhasson!

Az Easy Company feladatkezelő program kezelésével néhány gombnyomás a feladatok kiosztása, ütemezése, és azok teljesítését is kényelmesen, naprakészen követheti nyomon bármikor, bárhonnan.

Tegye eredményesebbé a vállalati kommunikációt, ossza ki a feladatokat egyszerűbben, és kísérje figyelemmel a teljesítéseket könnyedén!

Készpénzre váltható hatékonyság

Az Easy Company feladatkezelő program segítségével rendkívül egyszerűen oszthatja ki a feladatokat, vagy hívhatja fel a hibás működésre a munkatársak figyelmét. Így az elvégzendő munkákról azonnal értesülnek az érintettek, és rögtön ütemezhetik is a teendőket. A táblázatos elrendezésnek köszönhetően a munkavégzés minden egyes fázisa jól nyomon követhető és ellenőrizhető.

Készpénzre váltható hatékonyság
testreszabhatóság

Kiváló testreszabhatóság

A feladatkezelő programot teljesen vállalkozására szabhatja. Ön határozza meg az egyes felhasználók jogosultságait, aszerint, hogy aktuálisan a feladat elvégzésének felelősei, kiosztói vagy éppen feladaton kívüli használói. A tetszőleges feladatkörök létrehozásával kategorizálhatja az elvégzendő munkafolyamatokat, meghatározhatja a feladatok státuszát és a lezárási okokat.

Egyszerű kezelhetőség

Gyorsan és egyszerűen hozhatja létre az újabb elvégzendő feladatot, rendelheti hozzá az érintett munkatársakat, és kísérheti figyelemmel a feladat elvégzésének egyes fázisait. A táblázatos nézet segít az információk értelmezésében és a függőben lévő feladatok áttekintésében.

image
Saját feladatok kezelése

Saját feladatok kezelése

A feladatok elvégzésében érintett munkatársak átlátható felületen értesülnek az újabb elintéznivalókról. Táblázatos formában, tetszőlegesen szűrhetik a kiosztott, a folyamatban lévő és az elvégzett munkákat. Így egy fontos tennivaló sem maradhat el.

Átláthatóbb munkafolyamatok

A feladatok kiosztói a táblázat segítségével optimalizálhatják a munkatársak szabad kapacitását, a szűrésekkel egyszerűen követhetik nyomon a kiosztott munkák elvégzését és a megadott határidők betartását. Az adatok exportálásával hasznos kimutatásokat és elemzéseket is készíthet.

munkafolyamatok
email

E-mail értesítések

A beállításoknak megfelelően az újabb feladat kiosztásáról a feladatkezelő program minden érintettnek e-mailben küld értesítést, amelynek ütemezése tetszőlegesen változtatható. Lehetőség van sablonok létrehozására, és az e-mailek szövegei is a vállalati kommunikációnak megfelelően szabadon alakíthatóak és testreszabhatóak.

Bárhonnan elérhető

Az Easy Company feladatkezelő program felhő alapú online felülete bárhonnan, bármikor elérhető, ehhez csupán egy számítógép és internetkapcsolat szükséges. Használatában a beépített Súgó nyújt azonnal segítséget, hogy a munkavégzés még hatékonyabb legyen.

Bárhonnan
Önnek

Önnek ajánljuk a feladatkezelő programot, ha...

gördülékenyebben és gyorsabban szeretné kezelni vállalkozása belső kommunikációját, valamint az elvégzendő feladatok kiosztását, elvégzését, hogy ezzel is hozzájáruljon vállalkozása termelékenységének növeléséhez.

Próbálja ki Ön is milyen örömteli érzés a hatékonyabb feladatkezelés!
Tesztelje most 14 napig INGYEN a feladatkezelő programot!
Töltse ki az űrlapot!

Easy Company regisztráció

Kérjük, adja meg adatait!

(Az űrlap elküldésével automatikusan elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot!)

Válassza ki a vállalkozásának megfelelő csomagot,
vagy tesztelje 14 napig INGYEN!

Easy Company modul 1-10 felhasználó 11-25 felhasználó 26-50 felhasználó 51-75 felhasználó 76-100 felhasználó 100+ felhasználó
Feladatkezelő 7 490 Ft/hó 9 900 Ft/hó 17 820 Ft/hó 25 245 Ft/hó 31 680 Ft/hó egyedi

A feltüntetett árak nettóban, áfa nélkül értendők!

Szabadságnyilvántartó

Szabadság nyilvántartó

Az Easy Company szabadságkezelő szoftverrel a szabadságok egyszerűen nyilvántarthatók, a igények könnyedén elküldhetők, és azok néhány gombnyomással kezelhetők.

Projektkezelő

Projektkezelő

Az Easy Company projektkezelő program segítségével bármikor, bárhonnan, naprakészen követheti figyelemmel az egyes projekteket, időráfordításokat és a teljesítés költségeit.

Tárgyalási

Tárgyalási napló

Az Easy Company tárgyalási napló használatával nem kell a megbeszéléseken elhangzott összes információt megjegyeznie, mert a programban minden egyes fontos részlete rögzíthető.

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet