+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Easy Company - Felhő alapú programcsalád

Az Easy Company a rEVOLUTION Software Kft. legújabb felhő alapú szolgáltatása. A vállalkozások igényei szerint fejlesztett felhő alapú (cloud) programok hatékony segítséget nyújtanak a legtöbb adminisztrációval járó munkafolyamatok kezelésében, mint pl. a szabadságnyilvántartás, projektkezelés, feladatkezelés vagy tárgyalások naplózása. A felhő alapú programok használatával rengeteg értékes munkaórát takaríthat meg, hatékonyabbá és átláthatóbbá teheti az adott munkavégzést, ezzel pedig közvetve is hozzájárul vállalkozása profitnövekedéséhez.

Video indítása Video megtekintése

A bármikor és bárhonnan elérhető, felhőben futó alkalmazásokkal egyszerű nyilvántartásokat készíthet és vezethet, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkát, áttekinthető és logikus, táblázatos formában csoportosítják a rögzített adatokat. Az exportálás funkcióval pedig hasznos kimutatásokat és elemzéseket készíthet. A felhő alapú szolgáltatás előnye, hogy internet kapcsolat megléte esetén könnyedén hozzáférhet az adataihoz akár mobil eszközökön is!

Felejtse el a kockás füzetet és az Excel táblázatokat, használja Ön is az Easy Company felhő alapú (cloud) programokat, hogy még eredményesebben dolgozhasson!

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő felhő alapú programot
és tesztelje most 14 napig INGYEN, kötelezettség nélkül!

Szabadságnyilvántartó

Szabadság nyilvántartó

Az Easy Company szabadságkezelő szoftverrel a szabadságok egyszerűen nyilvántarthatóak, az igények könnyedén elküldhetők, és azok néhány gombnyomással elfogadhatók vagy elutasíthatók.

Feladatkezelő

Feladatkezelő

Az Easy Company feladatkezelő szoftverrel néhány gombnyomás a feladatok kiosztása, ütemezése, és azok teljesítését is kényelmesen, naprakészen követheti nyomon bármikor, bárhonnan.


Projektkezelő

Projektkezelő

Az Easy Company projektkezelő program segítségével bármikor, bárhonnan, naprakészen követheti figyelemmel az egyes projekteket, időráfordításokat és a teljesítés költségeit.


Tárgyalási

Tárgyalási napló

Az Easy Company tárgyalási napló használatával nem kell a megbeszéléseken elhangzott összes információt megjegyeznie, mert a programban minden egyes fontos részlete rögzíthető.


Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet