Image

Ügyviteli rendszer,
tele extrával
kisvállalatoknak.

5 felhasználós rendszer már 445.500 Ft+áfa-tól

A vállalkozások átláthatósága és hatékony működése versenyképességi kérdés, aminek alapja egy biztonságos, gyors ügyviteli rendszer. Az Excel táblákban vezetett vállalkozások kora lejárt, mert az információk naprakész és gyors kinyerése nehézkes, így az nem tudja megfelelően támogatni vállalkozása fejlődési terveit.

Image
Automatizált
munkafolyamatok
Kétirányú
webshop kapcsolatok
Futárszolgálat
kapcsolatok
Banki
kapcsolatok

Rapid
bevezetés

Többféle
platformon

deep.ügyvitel
bevezetés a Bringaland-nál

A Bringaland Kft. egy dinamikusan fejlődő, prémium kerékpárok kis- és nagykereskedelmével, valamint szervizelésével foglalkozó vállalkozás. A deep.ügyvitel bevezetésével gördülékenyebbé vált az ügyfélkiszolgálás és gyorsabb a menedzsment feladatok ellátása. A deep.ügyvitel rendszerrel integrált 3 db Shoprenter-es webáruház együttesen növelte az értékesítést, mely az egyik hajtóereje a vállalkozás fejlődésének.


Állítsa össze vállalkozása
új ügyviteli rendszerét egyszerűen!

Alakítsa ügyviteli rendszerét a vállalkozása fejlődésének ütemében! 
A deep.ügyvitel alaprendszert igényeinek megfelelően bármikor további kiegészítő csomagokkal, vagy felhasználókkal bővítheti gyorsan és egyszerűen.

Image
Image

A deep.ügyvitel alapcsomaghoz
választható extra csomagok

Image
Image
Image

További
kiegészítő csomagok

Áraink magyar forintban értendők. Érvényesség 2024. január 1-től 2024 december 31-ig vagy visszavonásig.

Miért ajánljuk az Ön vállalkozásának is a
deep.ügyvitel rendszert?

A deep.ügyvitel a magyar kisvállalkozások igényeire kialakított megoldás, mely ötvözi a nagyvállalati rendszerek kényelmi funkciót az egyszerűsített, logikus folyamatokkal és gyors, költséghatékony bevezetéssel.

Image

Többszáz ügyviteli rendszer bevezetésünk és kiemelkedő szakembergárdánk biztosítja az ügyviteli rendszer bevezetésének sikerét és a kitűzött üzleti céljai elérését. Felmérjük igényeit és segítünk vállalkozása számára az optimális ügyviteli rendszer kiválasztásában.

A bevezetés során a felhasználók testre szabási igényeit paraméterezéssel lehet hatékonyan megvalósítani, ezzel is minimalizálva a bevezetések kockázatát (és nem utolsó sorban a költségeit).

Akik már a deep megoldást választották:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image