+(36) 1/461-8030revol@revolution.hu

Microsoft Dynamics CRM

Partnerkezelő megoldás közép- és nagyvállalatoknak

A Microsoft Dynamics CRM automatizált folyamatok által segít a költségek csökkentésében, a vállalat profitabilitásának növelésében, mely elősegíti a fogyasztói elégedettséget és lojalitást.

CRM megoldásunk a marketing automatizálás, az ügyfélszolgálat és az értékesítés automatizálás területein hoz megtérülést.

A Microsoft Dynamics CRM mind helyben üzembe helyezett, mind pedig felhő-alapú CRM megoldást is kínál, hogy az Ön igényeit kiszolgálja. Mindazonáltal mobil CRM-et is biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy ügyfélkapcsolatait telefonjáról kezelje, illetve lehetőséget ad arra, hogy integrálja az adatokat a közösségi médiából a CRM applikációra.

Részletes információkért keresse:

 • Mészáros Tatyjána

 • Tanácsadó
 • Email
 • +36 30 413-6286

A Microsoft Dynamics CRM előnyei

Kiemelkedő funkcionalitás

KONFIGURÁCIÓ

Különböző konfigurációkkal és testreszabással a Microsoft Dynamics CRM könyebbé teszi, hogy illeszkedni tudjon az üzleti igényekhez. Folyamat-orientált felhasználói élmény és vizuális tervezés által lendületesen építheti üzleti modelljét, és állíthatja be üzleti folyamatait.

Integrált megoldás

INTEGRÁCIÓ

A Microsoft Dynamics CRM magába foglal egy nyitott technológiai felületet, mely segít egyesíteni és optimalizálni a befektetéseket különböző technológiákba. Fejlesztők ki tudják használni a .NET és számos más technológia előnyeit, hogy integrációt építhessenek a tömérdek Microsoft és nem Microsoft alkalmazásokra.

Értéket teremt

FEJLESZTHETŐSÉG

A Microsoft egy gazdag és erős applikációs keretrendszert szállít, mely lehetőséget ad terjeszkedésre és további Dynamics CRM rendszer bővítésére. Könnyen testre szabható, kiterjesztett Microsoft Dynamics CRM rendszerrel felgyorsítja folyamatait, növeli a telepítés értékét és elősegíti a működési hatékonyságot.

Ismerje meg a Microsoft Dynamics CRM megoldását!

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva

Ajánlat kérése

Ismerje meg közelebbről és nézze meg videónkat!

 

KIEMELT FUNKCIÓK

Pénzügy
ÉRTÉKESÍTÉS

Mindenki próbálja lehagyni a versenytársakat, ezért is elengedhetetlenül fontos, hogy a megfelelő ügyfélkapcsolat-kezelési rendszerrel ruházza fel munkatársait a győzelem érdekében. A Microsoft Dynamics CRM segít az értékesítési csapat teljes felkészítésében, hogy rendkívül produktívak, informáltak, együttműködőek, mobilak és gyorsak legyenek.

Ügyfélszolgálat
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Garantáljon kivételes ügyfélkiszolgálást minden szinten. Ahhoz, hogy megnyerje ügyfeleit, először a munkatársai szívét kell elnyerni.
A Microsoft Dynamics CRM úgy épült fel, hogy elősegítse a szervezet előrehaladását a munkatársai által. Megfelelő rendszer-elkötelezetség mellett nemcsak inspirálhatja munkatársait, hanem lehetővé teheti számukra, hogy azt csinálják, amihez a legjobban értenek.

Örökös licence vásárlás
MARKETING

Az üzlet kapcsolatok és ügyfelek körül forog. Új, potenciális ügyfelek megnyerése és már meglévők megtartása az elsődleges cél.
A Microsoft Dynamics CRM és a MarketingPilot segítséget ad, hogy jobban megértse ügyfeleit. Egy hatékony viselkedési és marketing elemzéssel egyszerűbben szegmentálhatjuk ügyfeleinket és megtudhatjuk mik iránt érdeklődnek, így a megfelelő időben a megfelelő üzenettel keressük fel őket.

Projektvezetés
KÖZÖSSÉGI MÉDIA
 • Figyelés. Hallja meg, amit ügyfelei mondanak, ismerje fel a trendeket és azonosítsa a befolyásoló tényezőket.
 • Részvétel. Vegyen részt a munkatársai lényegi beszélgetéseiben
 • Együttműködés. Kapcsolódjon az emberekhez könnyen és gyorsan, valamint dolgozzon velük együtt a kívánt eredmény érdekében.
 • Terjesztés. Teremtsen szélesebb tudomást üzenetéről.
 • Megoldás. Növelje és arassa le a közösség által birtokolt információkat, és kapcsolódjon ügyfeleihez, hogy megoldja a problémáikat.
 • Innováció. Tegyen lépéseket, hogy ötleteket és lehetőségeket találhasson a tömegben.
 • Elemzés. Kapjon valós-idejű visszajelzést, és értékelje a hatást.

Ismerje meg a Microsoft Dynamics CRM megoldását!

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva

Ajánlat kérése

Cím: 1133 Budapest, Váci út 76. Capital Square Irodaház V. torony, 7. emelet