Megbízható partner, minőségi szolgáltatás, több mint 30 éve

A REVOLUTION Software Kft. Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméretre kínál ügyviteli és vállalatirányítási megoldást: rEVOL Express számlázó program, deep.ügyvitel ügyviteli rendszert, deep.erp vállalatirányítási rendszer, Microsoft Dynamics 365 Business Central. Több mint 30 éve segítjük ügyfeleinket a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig gyorsan bevezethető, standardizált vagy egyedi igényeknek megfelelő, testreszabott, széles körű feladatokat ellátó vállalatirányítási és ügyviteli rendszereinkkel abban, hogy cégük a menedzsment részére könnyebben irányítható, átláthatóbb és hatékonyabb működésű legyen.

A néhány lelkes fiatal alapította cég mára több mint 20 000 ügyfélnek nyújt megoldást ügyviteli termékeivel. Kiemelt termékeink a kifejezetten magyar igényekre szabott, gyorsan bevezethető saját fejlesztésű rEVOL Express kisvállalati ügyviteli rendszer és az deep.ügyvitel ügyviteli rendszer. Közép- és nagyvállalatok részére pedig REVOLUTION által fejlesztett deep.erp vállalatirányítási rendszerét valamint a világ egyik legelterjedtebb vállalatirányítási rendszercsaládját, a rugalmasan testre szabható Microsoft Dynamics 365 Business Central rendszereket ajánljuk.

 

Diagnosztika folyamatelemzési módszertan alkalmazásával Magyarországon egyedülálló módon tudjuk a bevezetések biztonságát maximalizálni. A speciális, Kanadából származó módszertan nemcsak a kockázatok tudatos minimalizálására fókuszál, hanem külön odafigyel arra, hogy nemcsak a megrendelő és a szállító között, hanem a megrendelő cégszervezetén belül is összhang teremtődjön a projekt célja, tartalma, módszerei és a kommunikáció terén. Tapasztalatunk azóta egyértelműen visszaigazolja, hogy ennek hiánya nagy mértékben felelős (volt) a kevésbé sikeres projektekért.

Széles portfóliónknak köszönhetően a gyorsan fejlődő, növekvő cégek jelentős költség- és időmegtakarítást érhetnek el, ha nagyobb rendszerre való átállást igényel az üzletmenetük, hiszen a váltás egy már kipróbált csapat vezényletével történhet meg. Rendszereink fejlesztésénél pedig kiemelt szempont a hasonló felépítés, a hasonló képernyők és a hasonló működési elvek, ami jelentős betanulási könnyebbség ügyfeleink részére továbblépés esetén.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő rendszer kiválasztása nem könnyű feladat, komoly csapatmunka cégen belül és kívül egyaránt, egyben alapvető bizalmi kérdés is. Ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani: Ismerje meg munkánkat közelebbről, élőben, kockázatok nélkül, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

A mielőbbi találkozás reményével sok sikert kívánunk a helyes döntés meghozatalához!